≡ Meniu

Beko WKY61033PTLYB3, mașină cu AquaFusion și clasa A+++

Beko WKY61033PTLYB3 este un model economic de mașină de spălat care li se adresează celora care vor să facă economii mari de curent și care vor ceva slim (modelul acesta fiind unul subțire).
E un model premium având ceva similar Fuzzy Logic – ceva care reglează automat consumul de resurse, iar Aqua Fusion e o tehnologie care economisește detergentul. Știm cu toții cât de scump e detergentul de firmă, iar dacă putem să economisim atunci e numai de bine.

Modelul acesta e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu e gălăgios și vine dotat cu o mulțime de funcții utile. Poate că pentru unele persoane capacitatea de 6 kg e cam mică și de aceea vă recomand modelul Beko WMY71033LMB3 care e un model cu capacitate de 7 kg și are un preț deloc mare. Evident că are funcții similare, fiind tot un model premium.

Beko WKY61033PTLYB3, mașină cu AquaFusion și clasa A+++

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu cele 15 programe, cu posibilitatea spălării a până la 6 kilograme de rufe și faptului că nu ocupă prea mult loc.
Nivelul de zgomot e de 64 decibeli la spălare, iar asta înseamnă că aparatul e unul destul de silențios.
O să întrebați dacă printre cele 15 programe se numără și unul rapid, iar răspunsul meu ar fi că are un program numit Expres super rapid care face acest lucru.

Pro achiziția unui aparat precum acesta ar fi că vine de la un brand ok, că nu costă prea mult, că ne economisește resursele (acest lucru având ca efect faptul că vom plăti mai puțin la curent) și că are multe programe.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate de stocare prea mare.

De final pot spune că modelul acesta e unul destul de bun pentru o familie nu prea mare (aici mă refer la maxim 4-5 persoane) și nici nu e greu de folosit. Probabil că vei avea reticențe întrucât nu ai auzit de brand, dar acest brand e unul premium vândut în întreaga Europă.
Alături am pus un clip cu tehnologia AquaFusion. Aceasta e una care are legătură cu economisirea detergentului, astfel poți economisi undeva la 5 kilograme pe an.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu