≡ Meniu

Beko WKY61233LSYB2, mașină eficientă energetic pe argintiu

Beko WKY61233LSYB2 e o mașină de spălat modernă cu tehnologie AquaFusion și o capacitate de 6 kilograme. Consumul de curent e unul mic, iar dovada e clasa A+++ de eficiență energetică.
E un aparat perfect pentru o familie medie (4 persoane), iar economiile de resurse vor fi mari, în special cele de detergent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care e foarte eficient energetic întrucât are clasa A+++ de eficiență energetică. Ca design nu putem spune că se evidențiază prin ceva, fiind un model simplu. Se poate vedea că are un ecran mare pe care sunt afișate diferitele etape.

Beko WKY61233LSYB2, mașină eficientă energetic pe argintiu

Specificațiile sunt unele ok din punctul meu de vedere deoarece are o capacitate de încărcare de 6 kilograme, iar numărul de programe e 15 (acest număr echivalează, oarecum, cu numărul de țesături pe care le poate spăla).
Precum alte mașini și aceasta e una cu rezistență modernă care ajută împotriva coroziunii deoarece va fi cu 40% mai puțină depunere de calcar pe aceasta.
Nu veți avea probleme în a spăla rufe negre deoarece are program dedicat.
În cazul în care doriți să spălați ceva rapid atunci există programul scurt de 14 minute care suportă încărcare de 2 kilograme și 30 grade Celsius.
Aparatul e unul premiat Woolmark Silver, ceea ce ne spune că se ridică la cele mai pretențioase standarde. Iar, dacă vreți să spălați haine cu păr de câine atunci acest model pate face așa ceva deoarece are funcția Pet Hair Removal.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție mic, că arată bine, numărul mare de programe, economia de detergent (undeva la la 5 kilograme pe an).

Aparatul acesta nu are Fuzzy Logic, dar are Aqua Fusion care e similar și care te va ajuta să economisești detergent, energie și apă.
Deci, dacă te interesează ceva pentru spălarea a până în 6kg de rufe atunci acest model ar fi foarte bun.
Brandul Beko e unul comercializat internațional deoarece e unul premium și putem spune că se înfrățește cu Arctic deoarece e deținut de aceeași turci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu