≡ Meniu

Beko WKY61233PTLYB3, model din seria Green Line

Mașina de spălat rufe Beko WKY61233PTLYB3 e una lansată de ceva timp și e destul de competitivă. Cu alte cuvinte, raportul preț/dotări mi se pare destul de bun și nu orice brand oferă astfel de soluții pentru acasă. Deci nu aș putea recomanda un alt brand, eventual doar un model mai bun sau ceva mai accesibil. Nu-mi plac modelele din generația precedentă pentru că nu au o clasă de eficiență atât de bună și nici nu arată așa de bine. Îmi plac foarte mult mașinile cu ușă mare iar ușa să aibă un finisaj lucios sau să fie pe altă culoare.

Acest aparat e unul destul de bun și nu văd ce nu v-ar plăcea la el în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WKY61233PTLYB3, model din seria Green Line

Puteți încărca maxim 6 kg de rufe și pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să respectați cantitățile. Caracteristicile tehnice principale sunt: centrifugarea de 1200 RPM, capacitate de 6 kg, clasă de eficiență energetică A+++. Ecranul LCD nu e foarte mare dar e de ajuns pentru că poate afișa cele mai utile informații.

Programele de spălare sunt destul de numeroase, astfel veți putea spăla orice: extra-clătire, prespălare, Baby Protect, Daily Express, Expres super rapid, stoarcere + evacuare, clătire, Dark Care (culori închise) și multe altele. Veți obține rezultatele doriți alegând programul corespunzător.

Funcțiile sale speciale sunt numeroase și utile: AquaFusion, sistem control exces apă, sistem electronic de control al balansului și sistem automat de reglare. Alte caracteristici care nu trebuiesc neglijate sunt: dispozitivul pentru detergent lichid, funcție de îndepărtare a părului de animale, blocare butoane. Dimensiunile sale sunt destul de acceptabile pentru performanțele sale, adică are o adâncime de 45. Multe modele sunt mai compacte dar acest aspect poate afecta performanțele sale (nu spală la fel de mult ori centrifugarea nu e cea mai mare de piață).

Plusuri: arată foarte bine, spală eficient, multe programe de spălare, dotări corespunzătoare.
Minusuri: nu sunt.

Nu pot spune că Beko WKY61233PTLYB3 excelează la toate capitolele dar tot nu prea am ce să-i reproșez deoarece oferă destul de multe avantaje și pentru a vă face o idee am pus clipul de jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu