≡ Meniu

Beko WKY71033LSYB2, mașină Slim cu finisaj argintiu

Mașina de spălat rufe Beko WKY71033LSYB2 e una dintre puținele variante cu finisaj pe argintiu. Deci e un model elegant cu ecran LCD generos pe care se pot viziona diverse informații. Multe mașini de la acest brand sunt pe alb și așa e cam la toate brandurile. Culoare nu are mare relevanță dacă nu sunt alte aparate în jur, poate că o veți pune în baie sau pe hol. Multe modele sunt cu performanțe similare, dar poate că vă atrage mai mult aspectul exterior. În bucătărie îmi plac aparatele pe argintiu, deoarece dau un plus de eleganță și are un panou de control cu afișaj generos LCD.

Dacă modelul de mai jos nu vă este pe plac atunci vă recomand unul cu adâncime mai mică sau mai mare (depinde cum vă convine ori place). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WKY71033LSYB2, mașină Slim cu finisaj argintiu

Caracteristicile tehnice sunt următoarele: afișaj LCD, centrifugare de 1000 RPM și capacitate de spălare de 7 kg. Clasa de eficiență energetică e A+++ care e și cea mai bună de pe piață. Un număr mare de programe e un plus pentru orice aparat, deoarece pe lângă programele standard are și programe speciale. Veți putea spăla cam orice țesătură: bumbac, lână, sintetice, delicate, sport, culori închise etc.

Pe partea de funcționalitate stă destul de bine: selector centrifugare, blocare butoane, sistem de reglare a consumului și programare întârziată. Din dimensiunile sale reiese că are o adâncime mai mică, adică e un model Slim. Nu putea fi cea mai performantă mașină în acest buget deoarece un design mai compact poate reduce din performanțe.

Plusuri: are o adâncime mică, destule programe de spălare, clasă energetică A+++, design elegant și multe altele.
Minusuri: nu sunt.

Beko WKY71033LSYB2 e un model ceva mai performant decât alte variante din același buget, dar nu trebuie neglijat consumul redus de resurse. Un uscător de rufe ar fi ideal alături de acest aparat deoarece rufele spălat pot fi introduse în uscător imediat după finalizarea programului. Ținând cont că mașina de sus spală o cantitate modestă de rufe, nu trebuie să alegeți un uscător foarte scump.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu