≡ Meniu

Beko WKY71033PTLYB3, mașină de spălat performantă și eficientă

Mașina de spălat rufe Beko WKY71033PTLYB3 e una destul de compactă și poate spăla destul de mult. Arată destul de bine și combinația de alb cu negru mi se pare destul de bine aleasă. Ecranul LCD e ceva mai mare decât la restul modelelor și asta presupune că va oferi ceva mai multe informații. Nu are sens să vă luați un model mai vechi deoarece nu arată la fel de bine iar performanțele sale pot diferi adică cele vechi nu pot spăla la fel de mult ca și aceasta.

Alternativele sunt multe deoarece mașini de spălat ieftine sunt destule. Din poza de jos se poate observa că are o ușă ceva mai mare decât restul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WKY71033PTLYB3, mașină de spălat performantă și eficientă

Încărcarea acestui model se face frontal și există mașini care se încarcă și în partea de sus. Acelea au un panou de control diferit iar capacitate de spălare e diferită chiar dacă prețul e același. De aceea, prefer mașinile de spălat cu încărcare maximă de 7 kilograme iar centrifugarea e de 1000 RPM. Clasa de eficiență energetică e A+++ care e cea mai bună de pe piață, astfel consumul e redus dar ține și de centrifugarea aleasă (programul ales). Programele de spălare sunt multe și diversificate: extra-clătire, prespălare, baby protect, daily express, clătire, cămăși etc.

Nu am enumerat chiar toate deoarece e posibil să le știți de la alte mașini. Are ca și tehnologii următoarele: AquaFusion, sistem automat de reglare, sistem electronic de control al balansului, sistem de control exces de apă și diverse opțiuni care sunt necesare (selectare centrifugare).

Plusuri: raport performanță/preț bun, design plăcut, fiabilitate, ușor de folosit și altele.
Minusuri: nu are cea mai bună centrifugare.

Beko WKY71033PTLYB3 e un aparat de dimensiuni mari dar tot e compact pentru categoria sa. Există variante chiar și cu 40 cm adâncime, doar că aceasta are o adâncime de 45 cm (diferența nu e mare, dar pentru cei care au încăperi mici, e foarte important acel spațiu ocupat). Nu are uscător incorporat dar nici nu putea usca toată cantitatea spălată. Doar uscătoarele clasice pot usca mai mult și mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu