≡ Meniu

Beko WKY71233LSYB2, mașină de spălat rufe 7 kg

Mașinile de spălat de la acest brand sunt destul de reușite, iar Beko WKY71233LSYB2 e una dintre ele. Caracteristicile sale speciale sunt: tehnologia AquaFusion, 16 programe, clasa A+++, ușă mare – 34 cm, design anti-vibrații, Dark Care, Cămăși, Mix 40 etc. Pe lângă specificațiile foarte bune, funcții și programele mi se par la fel de importante. Eu îl recomand din toate punctele de vedere, însă dacă aveți un brand favorit, vă pot spune că și alte branduri oferă soluții bune. Foarte puțini producători oferă mai mult de 2 ani garanție însă nu e cazul deoarece sunt modele fiabile.

Alternativele sunt multe iar acesta e o mașină foarte reușită din cele mai multe puncte de vedere, iar singurul obstacol poate fi prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WKY71233LSYB2, mașină de spălat rufe 7 kg

Pe partea de specificații tehnice are încărcare de 7 kg, centrifugare de 1200 RPM, clasa A+++, afișaj LED. Acel ecran LED afișează timpul rămas, dar la unele afișează chiar și mai multe funcții. La capitolele funcții și opțiuni are: baby protect, daily Express, stoarcere+evacuare, dark care, clătire și altele. Restul programelor sunt cele standard adică care le știți de la alte mașini de spălat.

Are tehnologii avansate: sistem electronic de control al balansului, sistem control exces apă, selector centrifugare, sistem siguranță împotriva copiilor și altele. Programarea întârziată e o funcție de amânare e programului și e destul de utilă. Dimensiunile sale sunt destul de reduse și mă refer strict la adâncimea sa, iar la acest model e de 45 cm.

Plusuri: spală multe rufe, control digital, compactă, eficientă, design elegant și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko WKY71233LSYB2 nu e un model slim dar e mai îngust decât multe alte modele cu performanțe similare. Modelele înguste au adâncime mai mică de 45 cm, deci nu ocupă mult spațiu. Doar designul sugerează că e vorba de un model destul de nou și performant. Un uscător poate fi un ajutor deoarece veți câștiga timp și vine în ajutorul celor care nu au loc pentru a le pune la uscat. Poate fi pusă chiar și în bucătărie și se potrivește perfect cu alte aparate dacă sunt pe inox/argintiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu