≡ Meniu

Beko WKY71233PTLYB3, model Slim cu Mini LCD

Beko WKY71233PTLYB3 este o mașină de spălat rufe din anul 2015 care se recomandă prin faptul că are clasa de eficiență energetică A+++, un cost de achiziție mic, ceva similar Fuzzy Logic și multe funcții utile.
Deoarece are o capacitate de 7 kilograme se adresează în principal celora care au o familie numeroasă ori din diferite motive spală mult.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat premium care va avea grijă de banii noștri pe timpul utilizării. Poți vedea că are un cost similar Beko WKY61033PTLYB3 – un model cu capacitate de 6Kg și un cost inferior.

Beko WKY71233PTLYB3, model Slim cu Mini LCD

La capitolul caracteristici acest model se laudă cu capacitatea de 7 kilograme, cu faptul că are clasa A+++ de eficiență energetică și cu tehnologiile care contribuie la o eficiență energetică sporită.
Nu e un aparat zgomotos, dovadă fiind nivelul de zgomot la spălare de 66 decibeli, iar la centrifugare are un nivel de 77 decibeli.
Una dintre funcțiile speciale integrate în acest model ar fi Aqua Fusion, iar această funcție are legătură cu economisirea detergentului. Astfel, o să economisești circa 5 kilograme pe an.
Poate nu cunoașteți mare lucru despre brandul care-l produce și de aceea trebuie să vă spun că Beko e un brand care comercializează la nivel european diferite aparate electrocasnice și că e deținut de același concern care deține Arctic.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand european ok, că vine cu un consum de curent mic și că are ceva similar Fuzzy Logic. Evident că are și un program rapid pentru spălarea rufelor nu prea murdare, iar acesta se regăsește sub numele de Expres super rapid.
Contra nu am pe moment.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine, să poată fi acționat ușor și să consume puține resurse cât și detergent atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături este un clip de prezentare la AquaFusion. După cum am menționat mai sus, această tehnologie e una care te va ajuta să economisești detergent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu