≡ Meniu

Beko WMB71031M, mașină de spălat cu 5 ani garanție

Mașina de spălat Beko WMB71031M e una foarte ieftină dar și cu performanțe decente. Apreciez că are un ecran LED mare pe care se pot vedea diverse informații însă și fără el, acele funcții erau disponibile, doar că sunt mai vizibile așa. Timpul rămas e principala informație oferită de acel ecran, iar în partea stângă se pot vedea cam care sunt. Acest brand oferă soluții destul de bune și mi se par destul de competitive, deci nu trebuie să vă îndreptați atenția spre alt producător.

E unul dintre cele mai ieftine aparate pentru spălarea rufelor și pentru a le usca e nevoie de un uscător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WMB71031M, mașină de spălat cu 5 ani garanție

Caracteristicile tehnice ale unui astfel de model sunt satisfăcătoare: centrifugare de 1000 RPM, capacitate de spălare 7kg, clasă energetică A+. Nu are multe programe de spălare dar pot fi de ajuns: prespălare, extra-clătire, clătire, dark care, daily express, sintetice etc. Nu le enumăr pe toate deoarece le știți de la alte modele. Un model mai scump poate oferi mai multe ori dotări superioare.

Funcțiile sale speciale sunt următoarele: AquaFusion, sistem control exces apă, control electronic al balansului, ecran LED care afișează timpul rămas, amânare pornire, amânare pornire (programare întârziată). În pachet e inclus dispozitivul pentru detergent lichid care e un accesoriu standard. Dimensiunile sale sunt următoarele și par să fie cele clasice: 84 cm înălțime, 60 cm lățime și 50 cm adâncime. Doar modelele cu capacitate de spălare de 8-9 kg au adâncime de 60 cm și e normal să fie așa.

Plusuri: are un design compact, spală suficient de mult, amânare pornire, consum redus de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko WMB71031M e o alegere destul de accesibilă de la acest brand și nu e singura. Dacă aveți nevoie de un model mai performant, e necesar și un buget mai mare. Nu ocupă mult spațiu însă dacă vă interesează acest aspect, vă recomand o mașină slim adică cu adâncime sub 45 cm (poate fi și de 40 cm). Trebuie menționat faptul că o mașină de spălat compactă nu poate spăla mult însă capacitatea de spălare a mai crescut la noile modele față de cele precedente.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Paul

    Buna ziua.Am cumparat aceasta masina de spalat ,dar nu are manualul utilizatorului in limba romana.
    Va rog daca ma puteti ajuta cu rezolvarea acestei problame.

    Multumesc.

  • culita

    Aceeasi problema,lipseste manualul in limba romana,ma gandeam ca s-a omis,se pare ca nu are,posibil sa nu aiba voie nici firma sa le comercializeze… mai asteptam cateva zile poate remediaza greseala

Lasă un comentariu