≡ Meniu

Beko WMB91242LA, mașină mare clasa A++

Beko WMB91242LA este o mașină de spălat rufe premium adresată celora care au o familie numeroasă. Are o capacitate de 9 kilograme și clasa de eficiență energetică A++, iar asta ne spune că poate spăla foarte mult cu un consum mic de curent electric.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine la pachet cu 16 programe și cu multe dotări. Aspectiv nu arată deloc rău, lucru care poate fi văzut din imaginea de alături. Din aceasta observați că panoul de comandă e unul minimal cu puține butoane și cu un display pe care pot fi citite diferite informații esențiale.

Beko WMB91242LA, mașină mare clasa A++

Aparatul acesta vine cu un sistem numit AquaFusion, iar prin acesta se pot economisi diferite resurse (apă, energie și detergent).
În cazul în care vă interesează un aparat care să poată spăla și haine închise la culoare atunci vă recomand acest aparat întrucât are un program numit Dark Care.
Nu-i un model zgomotos întrucât la spălare are un nivel de zgomot de 55 decibeli, iar la centrifugare are 71 decibeli.
Având în vedere că vine cu o capacitate foarte mare de încărcare (9 kilograme) eu zic că are un consum foarte mic de curent. Acest lucru e confirmat și de clasa A++.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, costul de achiziție mic, că vine de la un brand premium, consumul redus de resurse, nivelul de zgomot mic și numărul mare de programe.
Contra achiziției ar fi că nu are ceva similar Eco Bubble, adică spălare cu apă rece. Vine cu ceva alternativ, adică cu un program de 20 grade care vă va ajuta să economisiți energie, dar acesta ar fi bine să-l folosiți la haine care nu sunt prea murdare.

De final pot spune că modelul acesta se adresează celora cu o familie mare, ori care spală foarte mult din diferite motive. Cu o mașină precum aceasta nu mai speli de mai multe ori pe zi, ci doar o singură dată. Unii vor fi tentați să spele chiar și pilote, dar nu știu cât de bine ar fi acest lucru pentru pilote.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu