Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko WMY101444LB1, mașină de spălat cu capacitate de 10 kg

Mașina de spălat rufe Beko WMY101444LB1 face parte din segmentul superior datorită designului elegant, caracteristicilor tehnice și eficienței. Acest aparat poate fi pus în baie, în bucătărie sau chiar pe un coridor dacă aveți cele necesare pentru a o conecta. Nu e prea recomandat să o puneți în baie deoarece e bine să fie ferită de umiditate.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează bugetul, însă acest model mi se pare suficient de accesibil pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WMY101444LB1, mașină de spălat cu capacitate de 10 kg

Are un ecran LCD mare pe care se poate supraveghea destul de bine programul actual și mi se pare mai reușit decât cel LED (informația e mai vizibilă). Caracteristicile principale sunt următoarele și cred că le știți deja: centrifugare de 1400 RPM, capacitate de spălare de 10 kg și clasă energetică A+++(-10%). Veți economisi bani pe factura de la energie cu acest model.

Programele de spălare sunt numeroase și multe dintre ele le cunoașteți de la variantele mai accesibile, dar la care se adaugă câteva programe speciale (Duvet, Baby Protect+, Expres zilnic, Expres super rapid etc). Indiferent de țesătura rufelor, veți găsi programul corespunzător pentru a obține rezultatele dorite.

Pe lângă toate cele, acest aparat are și câteva funcții speciale: mod noapte, afișare timp spălare rămas, sistem electronic de control al balansului, sistem control exces de apă, urmărire programe principale, informații display, programare întârziată. Ca și tehnologii, acest model vine cu mai multe decât restul: tambur AquaWave, motor ProSmart Inverter și Aquafusion. Am observat că pe variantele mai noi și performante, sunt prezente mai multe dotări și e și normal.

Plusuri: spală destul de mult, motor de tip Inverter, tambur special, eficiență energetică și preț decent.
Minusuri: nu am găsit.

Beko WMY101444LB1 e una dintre cele mai performante modele oferite de acest brand și cred că se poate observa acest aspect doar după cum arată mașina. Mă refer la finisaje dar și la dimensiunea ușii, adică o ușă mai mare o veți găsi doar pe o mașină care poate spăla peste 7 kg de rufe. Această caracteristică e întâlnită și la variantele mai mici, deoarece performanțele cresc cu fiecare an.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu