≡ Meniu

Beko WMY 91443 LB1, mașină de spălat cu capacitate mare de încărcare

Mașina de spălat rufe Beko WMY 91443 LB1 arată foarte bine iar designul modern se datorează ușii sale care e mare și are un contur argintiu, panoul de control are un ecran LCD destul de mare. Cu cât e mai mare acel ecran, cu atât informațiile sunt mai vizibile. Numărul mare de funcții, programe speciale și tehnologii sunt un plus pentru fiecare aparat deoarece nu sunt prezente pe orice model.

Nu aveți nevoie de un buget foarte mare, dar nu e cea mai ieftină mașină de pe piață. Prețul mi se pare corect dacă e să-l comparăm cu concurența. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WMY 91443 LB1, mașină de spălat cu capacitate mare de încărcare

Atunci când nu sunteți deciși pentru ce model să optați, nu uitați de experiența brandului. Un brand ca și Beko e de mult timp pe piață, motiv pentru care oferă cele mai bune soluții pentru acasă. În timpul unui program, această mașină are un consum mediu de 1.06 kWh, de aceea are și clasa energetică A+++. Unele programe de spălare reduc din performanțe ori necesită mai puține rufe, altfel nu veți obține rezultatele dorite. Așa e la toate mașinile de spălat și nu poate fi luat în calcul ca un minus.

Are 16 programe de spălare care sunt numeroase: extra-clătire, prespălare, Baby Protect, Duvet, Stoarcere + Evacuare, clătire, împrospătare, Hygiene 20, Expres super rapid și altele. Un număr ridicat de programe ajută la obținerea unor rezultate mai bune, dar numai dacă alegeți programul pentru țesătura corespunzătoare.

Funcțiile sale sunt următoarele: Aqua Fusion, sistem electronic de control al balansului, sistem control exces apă, ecran LCD, amânare pornire. Tehnologiile sunt la fel de importante ca și specificațiile tehnice, chiar dacă nu sunt multe, consider că sunt suficiente: Inverter ProSmart, AquaWave și dispozitiv pentru detergent lichid.

Plusuri: are o ușă destul de mare, panou de control destul de bun, ecran LCD, performanțe ridicate.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko WMY91443LB1 poate fi cea mai bună alegere deoarece oferă mai multe avantaje decât dezavantaje. Dacă aveți un buget flexibil, puteți lua în calcul un uscător dar nu o mașină cu uscător incorporat deoarece nu uscă la fel ca și unul clasic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu