Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko WRE7534XWSO, model eficient cu capacitate de 7 kg

Beko WRE7534XWSO e un model de 7 kilograme cu eficiență energetică A+++. Se adresează persoanelor interesate de un aparat nu prea mare deoarece are dimensiuni 45x60x84 (lxLxA), iar în acest fel nu o să ocupe prea mult loc.
Despre brand trebuie spus că e unul înfrățit cu Arctic, singurele diferențe fiind că e un brand premium comercializat la nivel european.

Modelul WRE7534XWSO vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat cu o capacitate mare și un consum redus de curent. Din imaginea de alături se poate vedea că modelul acesta e unul care arată bine și are un panoul de comandă clasic (fără touch screen sau lucruri de genul).

Beko WRE7534XWSO, model eficient cu capacitate de 7 kg

Rezistența e una nichelată și de aceea rezistă mai mult, până la 100 de ori mai mult.
Printre cele 16 programe se numără cel de haine negre (Dark Care), cel de 30 grade (Daily Xpress) și Mix 40 (program pentru spălare sintetice și bumbac).
Ca o funcție specială aș menționa anti șifonare care ajută ca rufele să nu necesite prea multă călcare.
Are caracteristica Aquafusion care ajută să economisiți undeva la 5,5 kilograme pe an întrucât se economisește la maxim apă, energie și detergent.
Modelul e certificat Woolmark Silver (Care) ceea ce înseamnă că are niște performanțe bune în îngrijirea hainelor realizate din lână.
Nu vor fi prea multe bătăi de cap cu întreținerea aparatului întrucât are chiar și program de curățare care poate fi rulat la anumite intervale de timp pentru a asigura igienizarea cuvei.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că are un cost de achiziție mic, că fiabilitatea e ridicată (garanția e una de 5 ani, acest lucru fiind o promoție valabilă pe o perioadă determinată).
Contra achiziției ar fi că nu are Fuzzy Logic sau ceva similar Eco Bubble.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată spăla o cantitate modică înspre mare de haine atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În cazul în care vreți ceva superior atunci vă recomand Beko WMY81483LMB1, iar diferențele dintre acestea pot fi văzute aici (capacitate superioară, mai multe rotații etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu