≡ Meniu

Beko WTC6733XS0, mașină de spălat silențioasă

Mașina de spălat rufe Beko WTC6733XS0 e una destul de nouă motiv pentru care are un design destul de reușit, adică are o ușă care iasă ușor în evidență, la fel ca și ecranul LCD suficient de mare pentru a afișa cât mai multe informații. Un panoul de control LED e destul de interesant dar acesta oferă informații mult mai vizibile și butoanele sunt ceva mai reușite. Nu trebuie să dețineți prea multe cunoștințe deoarece pictogramele sunt destul de reușite.

O mașină de spălat performanță nu e îngustă doar că se tinde spre a le face cât mai compacte, deci nu veți vedea prea multe cu adâncime de 58-60 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WTC6733XS0, mașină de spălat silențioasă

Poate fi pusă cam oriunde deoarece nu deranjează, poate fi pusă chiar sub un blat. Mă refer la faptul că o puteți pune în bucătărie unde nu deranjează și oricum veți pune sau aveți gresie pe jos. Ca și caracteristici tehnice, modelul de mai jos are o capacitate de stoarcere de 1400 RPM, încărcare de 6 kg și clasă energetică A+++. În total, acest model vine cu 16 programe de spălare dintre care câteva sunt programe speciale.

Panoul de control oferă suficeinte opțiuni, dar și dotările speciale sunt destul de importate: blocarea butoanelor în timpul funcționării (idela dacă aveți copii), afișare timp spălare rămas, sistem control exces apă, selector centrifugare, sistem de reglare a consumului, informații display, programare întârziată. Mi s-a părut destul de silențioasă și cam toate modelele cu motor Inverter sunt cam la fel, doar că la acesta motorul se numește ProSmart (așa se numește și la restul modelelor de la acest brand).

Plusuri: arată destul de bine, motor Inverter, spală decent, programe de spălare numeroase și altele.
Minusuri: nu am găsit.

Beko WTC6733XS0 e disponibilă la promoție, motiv pentru care nu prea aș avea ce să-i reproșez. Nu are uscător incorporat dar și așa cele incorporate nu sunt atât de performante, în sensul că nu uscă foarte multe rufe. Uscătoarele sunt populare deoarece vă scutesc de timp și poate chiar nu aveți spațiu pentru a usca rufele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu