≡ Meniu

Beko WTE7502B0, mașină de spălat ieftină și performantă

Mașina de spălat rufe Beko WTE7502B0 pare a fi una dintre cele mai apreciate modele de la ora actuală și de la acest brand. Consumul de energie e foarte mic și de aceea are o clasă energetică așa de bună. Arată destul de bine pe alb dar pot exista variante și pe alte culori, dar acest aspect poate afecta prețul aparatului. Panoul de control nu e foarte avansat, adică nu are taste senzitive sau un ecran LCD, dar și așa se pot vedea destul de multe informații pe acesta.

Multe mașini de spălat sunt mai compacte decât generațiile precedente dar performanțele nu au fost afectate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WTE7502B0, mașină de spălat ieftină și performantă

E evident din poza de sus că are încărcare frontală iar ușa mi se pare suficient de mare pentru a putea introduce ușor rufele. Capacitatea de centrifugare nu e foarte mare dar mie mi se pare de ajuns. Poate spăla până la 7 kg de rufe iar anumite programe au anumiți parametrii care sunt limitați. Programul de spălare rapid mi se pare destul de util și oferă rezultate decente, iar la acesta se adaugă încă 14 programe.

Un număr mare de programe vă permite să obțineți rezultatele dorite chiar indiferent de țesătură, timp sau cantitate. Funcțiile speciale ale acestui model sunt: afișare timp rămas, sistem control exces de apă, sistem electronic de control al balansului, urmărire programe, îndepărtare păr animale, informații display și amânare pornire. Din poză se poate observa ușor că are o adâncime mai mică decât majoritatea – 45. Modelele slim (înguste) au o adâncime de cel mult 45 cm și pot fi chiar mai compacte dar nu e cazul.

Plusuri: arată foarte bine, afișaj LED, suficiente programe de spălare, tambur special, preț atractiv, spală mult.
Minusuri: nu sunt.

Nu prea am avut ce să-i reproșez deoarece oferă destul de multe avantaje într-un buget atât de redus. Beko WTE7502B0 e un aparat electrocasnic destul de apreciat pentru că în acel buget nu prea veți găsi prea multe alternative. Totuși, sunt branduri care oferă variante cu mai multe tehnologii dar bugetul trebuie să fie puțin mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu