≡ Meniu

Beko WTV6532B0, mașină de spălat ieftină cu clasa A+++

Mașina de spălat rufe Beko WTV6532B0 pare a fi cea mai accesibilă variantă de la acest brand și nu iau în calcul modelele vechi. Dacă vreți să faceți o alegere bună, optați pentru modele cât mai noi, care au consum redus și un aspect plăcut. Cu siguranță, brandul are și el un rol deoarece nu toate brandurile sunt experimentate și se poate observa după numărul de tehnologii și funcții incorporate.

Alternativele sunt multe chiar și dacă luăm în calcul același brand, iar modelele ieftine sunt destul de multe (sub 1500 lei). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WTV6532B0, mașină de spălat ieftină cu clasa A+++

Are încărcare frontală și se poate observa din poza de sus. Nu trebuie să aibă o capacitate mare pentru a avea o ușă mare, iar cel mai bun exemplu e acest model. Dacă nu ați știut, unele programe limitează unii parametrii (centrifugare, temperatură și încărcare) pentru a proteja țesătura și așa e cam la toate mașinile.

Consumul redus de energie e un plus pentru orice aparat care îl folosi mai des și e evidențiat prin clasa de eficiență energetică A+++. Într-un program obișnuit, acest model consumă undeva la 0.72 kWh. Numărul mare de programe e de apreciat, dar mai apreciate pot fi programele de spălare. Are funcție de îndepărtare a părului de animare, urmărire programe principale, blocare butoane (dacă aveți copii, acesta mi se pare destul de utilă), selector centrifugare, informații display. Pot spune că e un model Slim dar e loc de mai bine în sensul că are o adâncime mai mică – 45 cm.

Plusuri: design compact, arată destul de bine, multe programe de spălare și funcții, ușă mare.
Minusuri: nimic.

Beko WTV6532B0 se adresează utilizatorilor cu pretenții puține sau celor care nu sunt dispuși să dea prea mult pe un astfel de aparat electrocasnic. Oricum, e un aparat cu termen de utilitate îndelungat și merită să investiți într-un model cât mai util. E foarte important ca mașina să fie compactă deoarece un spațiu economisit poate fi folosit în alt scop sau poate că nu vreți să stea în cale în cazul în care o puneți în baie sau pe un hol.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu