≡ Meniu

Beko WTV8734XS0, mașină de spălat rufe de 8 kg

Mașina de spălat rufe Beko WTV8734XS0 vine cu tehnologii speciale numeroase care pot fi utile: Stain Expert, motor Inverter, Silent Tech, AquaFusion, AquaWave, A+++(-10%). Acestea vă ajută să obțineți rezultate mai bune, măresc fiabilitatea și funcționalitatea aparatului, dar să nu uităm de eficiența energetică care vă ajută să economisiți bani. Designul e destul de reușit iar panoul de control iasă în evidență datorită culorii, dar și ușa sa arată destul de bine. Ecranul LCD oferă mai multe informații decât unul LED, dar e și mai vizibil.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul mai multe serii sau chiar și alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WTV8734XS0, mașină de spălat rufe de 8 kg

Încărcarea e frontală și se poate observa destul de ușor din poza de mai sus. Panoul de control e destul de simplu chiar dacă are control digital, iar pentru alegere programului dorit se poate face cu ajutorul butonului central. Caracteristicile tehnice generale sunt următoarele: centrifugare de 1400 RPM, capacitate maximă de încărcare de 8kg și eficiență energetică A+++. În total, are 16 programe de spălare iar ajustarea lor se poate face cu ajutorul butoanelor din dreapta afla pe acel panou.

La capitolele funcții și siguranță are următoarele: informații display, programare întârziată,urmărire programe principale, sistem electronic de control al balansului și sistem control exces apă. Dimensiunile acestui model sugerează că nu e vorba de un model îngust, ci de unul clasic. Ca și tehnologii sau dotări mai deosebite, mașina de sus are: motor ProSmart Inverter și tambur AquaWave. Acest tambur special e prezent și pe alte modele ale acestei generații deoarece rezultatele sunt mai bune, deci reprezintă un plus pentru acest model.

Plusuri: spală mult, stoarce decent, vine cu programe speciale, consumă foarte puțină energie, fiabilă, arată bine.
Minusuri: nu sunt.

Beko WTV8734XS0 e recomandarea mea pentru cei ce vor un aparat avansat și accesibil, căruia nu aveți ce să-i reproșați deoarece nu-i lipsește nimic. Nu orice producător poate oferi astfel de soluții, astfel că e destul de competitiv pe piața mașinilor de spălat rufe. Având în vedere prețul, eu vă sugerez să profitați de promoție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu