≡ Meniu

Beko WTV9632X0, mașină de spălat rufe de 9kg

Beko WTV9632X0 e variante pe alb dar există și pe argintiu, însă caracteristicile tehnice nu sunt aceleași. Această mașină de spălat e una superioară din cele mia multe puncte de vedere. Are tehnologie AquaFusion, AquaWave, capacitate de 9 kg, Hygiene 20, A++, ecran LCD generos, Dark Care, autocurățare, ușă largă -34 cm și altele. Spre deosebire de alte modele aceasta are o eficiență energetică mai bună și o capacitate de spălare mai mare, deci nu poate fi foarte compactă.

Dacă e să alegeți un alt model, aș opta pentru unul mai compact deoarece există variante slim (adâncime de 40-45 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WTV9632X0, mașină de spălat rufe de 9kg

Acest aparat e unul destul de reușit și are o capacitate maximă de spălare de 9kg. Clasa energetică A+++ e foarte bună și se oferă în funcție de consumul de energie – 1.25 kWh într-un program standard. În total are 15 programe de spălare dintre care o parte sunt speciale: Baby Protect, Hygiene 20, Mix 40 °C, Duvet. Programele de spălare standard sunt prezente pe orice alt aparat și nu are sens să le mai enumăr. Funcțiile speciale sunt: AquaFusion, sistem control exces apă, control electronic al balansului, ecranul LCD afișează timpul rămas, amânare pornire, dar și altele.

Nu e o mașină compactă deoarece are o adâncime de 60 cm și nici nu putea fi cu o capacitate așa de mare de spălare. Dacă vă doriți o mașină mai compactă, atunci trebuie să luați în calcul și o capacitate de spălare inferioară.

Plusuri: multe programe de spălare, tehnologii, ușă mare, arată bine, ecran LCD generos, spală mult etc.
Minusuri: nu e prea ieftină.

Beko WTV9632X0 e alegerea corectă pentru cei care vor o mașină mai modernă și care să vă fie de folos ori de câte ori să adună mai multe rufe. Un avantaj care nu l-am menționat e acela că veți câștiga timp și bani deoarece puteți spăla toate rufele cu un singur program. La modelele mici trebuie să spălați de mai multe iar dacă nu aveți timp sau spațiu pentru uscare, atunci vă recomand un uscător cu capacitate mare de uscare (să poată usca aproape cât poate spăla modelul de sus).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu