≡ Meniu

Beko WTV9734XS0, mașină care spală cel mult 9 kg rufe

Mașina de spălat rufe Beko WTV9734XS0 e una dintre cele mai reușite modele de la acest brand dar și de pe piață. Spun asta pentru că spală mult, cu resurse minime și procesorul de stoarcere e eficient. Cu siguranță, rufele necesită a fi puse la uscat sau introduse într-un uscător. Un astfel de aparat poate costa la fel de mult cât mașina dar depinde ce model optați. Există variante cu multe tehnologii și performanțe pe măsură sau sunt cele ieftine cu o clasă energetică inferioară.

Recomand modele cu clasă energetică superioară și nu cred că va fi o mașină mai bună, adică cu clasă mai bună decât A+++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko WTV9734XS0, mașină care spală cel mult 9 kg rufe

E una cu încărcare frontală și acest tip e cel mai popular pentru că oferă și avantaje (capacitate de spălare mare, multe tehnologii, panou de control vizibil). Aceasta are o centrifugare destul de mare – 1400 RPM, însă unele programe lucrează cu performanțe inferioare pentru a se reduce din consum și pentru a proteja țesăturile. Se pot spăla foarte multe rufe dar nu cu orice program și e bine să nu depășiți cantitatea de rufe.

Programele de spălare sunt următoarele: extra-clătire, prespălare, Baby Protect, clătire, anti pete, clătire, stoarcere + evacuare, lenjerie, bumbac etc. Sunt multe programe de spălare și în total sunt 16 la număr. Multe mașini de spălat au așa de multe programe și e bine să fie așa deoarece, alegeți programul în funcție de rufe, iar rezultatele bune sunt garantate.

Funcțiile speciale sunt următoarele: Aqua Fusion, sistem control exces apă, sistem electronic de control al balansului, timp rămas, programare întârziată. Ca și tehnologii modelul de mai sus are motor Inverter ProSmart (mașina devine mai silențioasă și fiabilă) și dispozitiv pentru detergent lichid.

Plusuri: e destul de performantă, arată bine, e fiabilă, consum redus de resurse, are ecran LCD și e ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko WTV9734XS0 e un aparat destul de bun care poate fi de folos pentru oricine, iar dacă nu sunteți mulțumiți ori poate că vi se pare prea scump, nu vă oprește nimeni să alegeți o mașină dintr-o altă serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu