≡ Meniu

Benq 9H.LC3LB.QBE (BL3200PT), monitor LED de 32 inci cu Flicker Free

Monitorul profesional Benq 9H.LC3LB.QBE cunoscut și sub numele de BL3200PT e alegere ideală pentru cei care vor o imagine Quad HD și nici nu recomand altceva. Suportul său e unul interesant deoarece are pivot și în partea de jos are butoane pentru accesarea meniurilor sau diferitelor moduri. Oricum, nu putea fi foarte ieftin și cred că e bun și pentru jocuri ori vizionare de filme. El a fost conceput special pentru aplicații speciale deoarece rezoluția e ceva mai mare și caracteristicile de imagine sunt superioare.

Poate că nu e cel mai grozav monitor deoarece imaginea nu e 4K dar și așa nu prea există conținut așa de detaliat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Benq 9H.LC3LB.QBE (BL3200PT), monitor LED de 32 inci cu Flicker Free

Display-ul de 32 de inci e foarte bun deoarece e mare iar imagine e de tip 1440p. Restul caracteristicilor de imagine sunt: timp de răspuns de 4 ms, iluminare de 300 cd/m2, refresh bun, unghiuri de vizibilitate maxime, panou AMVA+ și altele. Ca și facilități are: difuzoare de 5 W fiecare și montare VESA. Kitul de montare nu e inclus și așa e la orice monitor. El trebuie achiziționat ulterior iar prețul e unul atractiv. Eu nu l-aș pune pe perete pentru că biroul e suficient de mare și suportul arară foarte bine.

Porturile sale sunt următoarele: DisplayPort, DVI, VGA, DMI, două USBuri 2.0, miniUSB și două USBuri 3.0. Caracteristicile speciale sunt următoarele: tehnologie Flicker-free, Low Blue Light, mod eco, touch pad, mod instant etc. Consumul nu mi se pare mare ținând cont că e aproape cât patru monitoare mici (de 18 inci). Poza de sus vă este de folos iar dacă e prea mică, am pus și un clip la final.

Plusuri: rezoluția ecranului e una superioară, acele tehnologii, designul elegant, mod diferit de control, are pivot (pentru rotire la 90 de grade) și altele.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Benq 9H.LC3LB.QBE poate fi luat pentru un monitor profesional (uz office/gaming) iar desktopul e mult mai scump, dacă e să achiziționați unul. Clipul de jos vă ajută să vă faceți o idee despre el și dacă nu l-ați mai văzut, vă urez vizionare plăcută :).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu