≡ Meniu

BenQ BL3201PT, monitor UHD de 32 inci

Benq BL3201PT e un monitor de 32 inci bun la jocuri și sarcini CAD (proiectare/design asistat de calculator). Vine cu rezoluție 4K, unghiuri de vizibilitate extrem de bune și suport Windows 8.1. Datorită faptului că are panel IPS, timpul de răspuns e unul redus de 4 milisecunde, dar nu aș putea spune că e unul prea rău.

Are un cost nu prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un periferic foarte bun care are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade. Dacă te deranjează costul atunci te poți orienta înspre Samsung U28D590D care-i ceva mai ieftin.
Pentru a vedea cum se prezintă aspectiv am pus alături o imagine. Poți vedea că arată foarte mult precum monitoarele Dell, iar dacă te interesează să-l rotești în diferite sensuri atunci acest lucru e posibil precum la orice alt monitor profesional.

BenQ BL3201PT, monitor UHD de 32 inci

Acest monitor e cât un televizor datorită diagonalei mari de 32 inci (circa 81 centimetri), însă nu are tuner TV integrat. Dar, are boxe destul de bune pentru cei care nu vor ceva dedicat de genul unui sistem 2.1 ori 5.1.
Stă extrem de bine pe partea de conectivitate deoarece are DVI, HDMI, DisplyPort și altele. De asemenea poate fi montat pe un perete deoarece are Vesa. Pe lângă porturile menționate anterior are USB 3.0 și card reader, lucruri utile pentru o productivitate crescută.
Fiind un model dedicat pentru CAD trebuie spus că e certificat în acest sens deoarece are certificare SolidWorks.

Plusurile modelului acesta ar fi că arată bine, multitudinea de porturi, rezoluția ridicată și unghiurile de vizibilitate bune.
Din păcate singurul lucru care deranjează e că nu are un timp de răspuns mic.

Deci, dacă te interesează ceva pentru desen atunci acest model ar fi unul extrem de bun. Modelul acesta e bun pentru acasă cât și în o companie. Cei din companii au bugetele necesare pentru achiziționarea unor astfel de scule, iar banii se vor recupera rapid dacă sunt date pe mâna unor persoane talentate care au o productivitate mare în firmă.
Alături am pus un clip pentru a-ți face o opinie despre cum arată. Din acest clip poți vedea că monitorul a fost utilizat pentru jocuri, deci se descurcă bine și la imagini în mișcare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu