≡ Meniu

BenQ GW2265M, monitor Full HD de 21.5″

BenQ GW2265M e un monitor de 21,5 inci care are rezoluție Full HD și se adresează celora care vor un model care să afișeze fără pierderi de detalii filme Blu-ray. Vine cu tehnologie LED, lucru care înseamnă că are un consum mic de curent (30W). (În ziua de azi e bine să ne orientăm înspre aparate care au un consum mic de curent deoarece curentul e scump.)
Poate fi util acasă, dar și la birou deoarece are boxe integrate care te vor ajuta să economisești spațiu și bani deoarece nu va trebui să achiziționezi și boxe. Eu zic că e numai bun alături de un desktop office ori multimedia de la Serioux (astfel de calculatoare sunt foarte stabile fiind realizate de specialiști).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un periferic cu ecran de 21,5 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli.

BenQ GW2265M, monitor Full HD de 21.5″

Pe partea de specificații se poate lăuda cu un ecran modic ca dimensiune de 21,5 inci și cu rezoluția optimă de 1920×1080 pixeli. Unghiurile de vizibilitate ale ecranului sunt foarte bune, caracteristice unui model IPS.
Poate fi montat pe un perete deoarece are Vesa 100×100, iar conectorii sunt multiple, fiind vorba chiar și de port digital DVI.

Plusurile modelului acesta ar fi greutatea mică, că nu costă mult, ușurința în utilizare, fiabilitatea și garanția de 3 ani (aceasta poate fi extinsă la mai mult, dar nu știu dacă o să vă ajute prea mult o garanție mai mare de 36 luni… părerea mea).
Contra achiziției ar fi că nu vine cu o rezoluție mai mare și cu un timp de răspuns mai mic. Adevărul e că o rezoluție mai mare nu te-ar fi ajutat la mare lucru deoarece diagonala nu e deloc mare.

Deci, dacă te interesează ceva de calitate atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. E numai bun pentru filme (sarcini multimedia) și sarcini office deoarece are toate specificațiile necesare. E și compatibil cu Windows 8 care e un alt avantaj.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand preview-ul alăturat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu