≡ Meniu

BenQ VL2040AZ, monitor de 20 inci cu imagine HD+

BenQ VL2040AZ Ee o alegere excelentă pentru cei care au un desktop modest sau nu vor cine știe ce monitor. Dacă nu vă place cum arată, există alternative de la acest brand iar acesta nu are nevoie de kit de montare. Puteți să-l puneți fără nici o grijă pe birou deoarece nu ocupă mult spațiu iar conectarea la PC se face destul de simplu. Poate că nu e o soluție bună pentru cei care vizionează filme de pe PC ori se mai joacă un joc din când în când dar la un așa preț e chiar bun.

Dacă nu vă place acest model puteți alege altul, chiar și cu imagine mai mare și intrare video mai bună (un ecran mai mare presupune că și imaginea e mai bună). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

BenQ VL2040AZ, monitor de 20 inci cu imagine HD+

Ca și specificații tehnice are: diagonală de 19.5 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, imagine de tip 900p, unghiuri de vizibilitate de 90/65 grade etc. Nu sunt unghiuri de vizibilitate foarte mari dar sunt acceptabile pentru cei care îl folosesc de la distanță mică. Pentru vizionat filme e bine să aveți unghiuri mai bune, dar nu chiar maxime cum e la modelele IPS.

Are un singur conector care limitează calitatea imaginii la HD, dar nici nu e nevoie de ceva mai bun ca DVI sau HDMI. Ca și caracteristici speciale are: tehnologie Flicker-free, Low Blue Light, Senseye 3, mod citire. Chiar dacă pare un monitor banal are caracteristici speciale interesante dar și utile. Pe modele mai vechi și performante, nu erau disponibile aceste caracteristici. De aceea, e bine să alegeți un monitor cât mai nou și să vedeți cam ce e pe piață.

Plusuri: preț atractiv, design plăcut, ușor de instalat, fiabil și are un consum redus de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

BenQ VL2040AZ e o alegere bună pentru cei care vor ceva mai mult decât un monitor banal și oricum, dacă nu vă plac specificații tehnice, există soluții destule de la acest producător. Clipul de jos vă este de folos dacă sunteți interesați de cum arată sau de dimensiunile sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu