≡ Meniu

BenQ VW2430H, monitor cu panou VA și tehnologie FlickerFree

Monitorul BenQ VW2430H e unul dintre puținele modele cu finisaj pe alb iar designul e destul de neobișnuit. Puteți pune telefonul pe stativul său (dacă nu vedeți nici o utilizate pentru acea chestie verde). El poate fi pus pe perete dacă vi se pare că ocupă mult spațiu sau poate că arată mai bine așa. Poate că e mai scump decât un monitor uzual de 24 de inci, doar că acesta are tehnologie Eye-Care, ieșire pentru căști, toate cele 3 ieșiri video și e pe alb. Acest monitor poate fi conectat la orice desktop deoarece are porturi video diversificate.

Alternativele sunt modelele pe culoarea neagră care sunt mai ieftine, dar nu așa alege unul cu caracteristici tehnice mai slabe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

BenQ VW2430H, monitor cu panou VA și tehnologie FlickerFree

Display-ul său e unul decent: diagonală de 24 inci, unghiuri de vizibilitate mari, rezoluție 1080p. iluminare LED etc. Caracteristicile tehnice sunt decente și chiar se apropie de cele ale unui model de gaming, doar că acel tip de monitor. Ca și facilități acest model nu oferă prea multe ci doar montare VESA.

Porturile sale sunt: VGA, DVI, HDMI și jack pentru căști. Dintre toate acele intrări video eu aș alege HDMI-ul deoarece nu limitează calitatea imaginii. Instalarea acestui monitor și a oricărui model nou e simplă deoarece nu e nevoie de drivere. Cu siguranță, acest monitor e pe măsura așteptărilor iar prețul mi se pare corect. Nu prezintă boxe dar oricum nu erau foarte puternice și cele integrate nu se compară cu cele externe.

Plusuri: are un consum redus, multe intrări video, poate fi pus pe perete, are un design interesant, puteți conecta căști (dacă nu vreți să dereanjați pe cei din jur).
Minusuri: nu are difuzoare integrate.

BenQ VW2430H poate fi bun cam pentru orice de aceea nici nu e foarte ieftin. Mai precis, puteți să jucați jocuri pe el sau să vizionați filme 1080p. Deci intră în segmentul multimedia poate fi folosit ca un monitor oarecare adică pentru navigare web sau pentru a lucra pe el deoarece spațiul de lucru e mare (ecran generos).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu