≡ Meniu

Benq XL2430T, monitor Gaming cu 144 Hz și DisplayPort

Monitorul Benq XL2430T e unul de gaming și din poza de jos se poate observa că are un design deosebit iar caracteristicile tehnice sunt satisfăcătoare. Apreciez mult suportul său care poate fi reglat pentru ca ecranul să stea în multe poziții, pentru a obține cea mai bună vizibilitate. Poate că nu e cea mai bună alegere pentru uz business. Există și modele profesionale care are un imagine 4K și DisplayPort.

Alternativele sunt monitoarele de tip multimedia care oferă caracteristici bune dar pot fi luate în calcul și monitoarele de la brandurile concurente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Benq XL2430T, monitor Gaming cu 144 Hz și DisplayPort

Pe partea de specificații tehnice are: diagonală de 24 inci, timp de răspuns de 1 ms, imagine FullHD, aspect lat, unghiuri de vizibilitate bune, iluminare 350 cd/mp, rată de refresh bună etc. Pe partea de facilități are montare pe perete de tip 100 cu 100 mm. Ca și conectori are: VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, trei USBuri 3.0, USB 2.0 etc. Caracteristicile speciale are: tehnologie Flicker-free, LowBlue Light, Senseye 3, HDCP și Motion Blur Reduction. Acestea nu sunt prezente la orice monitor și îmbunătățesc claritatea imaginii. Cu acesta puteți lucra mai multe ore deoarece are acele tehnologii care nu vă obosesc ochii.

Designul acestui monitor e destul de reușit și dacă vi se pare că nu e pentru voi, atunci alegeți unul clasic care poate costa poate chiar și jumătate. Dacă aveți un desktop de gaming și acesta vă depășește buget sau poate că aveți un buget ceva mai mare, Benq oferă multe variante care pot fi luate în considerare. E bine să alegeți exact ce aveți nevoie deoarece multe dotări costă și probabil nu le veți folosi pe toate.

Plusuri: are multe tehnologii și caracteristici speciale, multe porturi HDMI, contrast dinamic etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Benq XL2430T e o alegere destul de bună dacă vă plac jocurile și poate fi folosit cam pentru orice. Spun asta deoarece un monitor performant poate fi folosit cu aplicații, vizionare de filme etc. Jos e o prezentare ceva mai detaliată pentru cei care sunt interesați de cum arată și ce oferă mai special față de altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu