≡ Meniu

Black&Decker PW1400K Xtra, mașină curățat 120 bar

Black&Decker PW1400K Xtra e unul dintre cele mai bune mașini de spălat cu presiune deoarece are 120 bar (maxim), e făcută din materiale rezistente și vine cu multe accesorii. Black & Decker e un brand puternic venit din State și toată lumea cunoaște produsele sale, deci nu trebuie să aveți reticențe în a cumpăra produsul de față. Pentru a vă convinge de calitatea aparatului acesta oferă și o garanție de 2 ani pentru persoane fizice.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi. În opinia mea nu e deloc mult întrucât poți folosi acest produs chiar și în scopuri comerciale.

Black&Decker PW1400K Xtra, mașină curățat 120 bar

Modelul acesta e unul care se alimentează electric având o presiune de 120 bar. Pe oră are un debit de apă de 370 litri pe oră ceea ce e suficient pentru a spăla câteva mașini, dacă vrei să folosești mașina în scopuri comerciale.
Lungimea furtunului nu e prea mare deoarece e de doar 5 metri, dar e suficient deoarece jetul de apă e puternic.
Dacă aveți de spălat o mașină mai scumpă atunci filtrul de apă vă va ajuta întrucât va filtra impuritățile.
Un aparat precum acesta ar fi periculos de utilizat, dar are sistem de oprire totală în cazul în care se eliberează mânerul pistolului.

Pro achiziția acestui aparat ar fi că vine de la un brand ok, că are sistem de siguranță (oprire totală), e ușor de transportat (cu ajutorul a rotițelor și a unui mâner) și că vine cu multe accesorii.
Contra ar fi că nu are un furtun mai lung. (După cum am zis mai sus, datorită jetului puternic nu trebuie un cablu prea lung.)

În concluzie, dacă vrei un aparat care să te ajute să speli mașini ori pardoseli atunci un astfel de aparat ar fi recomandarea mea. Unii probabil că vor folosi așa ceva pentru spălarea covoarelor, dar nu știu dacă așa ceva e de recomandat pentru covoare.
Alături poți vedea un clip în care e prezentat acest aparat. Din această prezentare poți să-ți faci o opinie despre cum se prezintă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu