≡ Meniu

Blaupunkt 236/207I-GW, televizor german cu tuner digital dublu

Blaupunkt 236/207I-GW este un televizor al anului 2015 care se adresează persoanelor interesate de un aparat TV simplu, dar care să fie LED, să aibă rezoluție HD și tuner digital dublu. Cei care până acum au avut televizoare normale cu tub catodic vor vedea diferența de calitate deoarece astfel de televizoare au imagini mult mai calitative.
Ecranul de 60 de centimetri e unul de dimensiuni normale, iar dacă ți se pare că ocupă prea mult loc în cameră atunci se poate monta pe un perete prin intermediul unui suport TV.

Nu aș putea spune că are un cost mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun din toate punctele de vedere. De exemplu, unghiurile de vizibilitate sunt destul de bune fiind de 176/176 grade, iar asta înseamnă că o să puteți vedea foarte bine imaginile din orice parte v-ați uita.

Blaupunkt 236/207I-GW, televizor german cu tuner digital dublu

Ecranul acestui model e unul de 23 inci (în centimetri vine aproximativ 60), iar având o rezoluție de 1366×768 pixeli putem spune că e un aparat perfect pentru filme HD și canale la calitate HD.
Montarea pe perete se poate realiza prin intermediul unui suport TV care să fie compatibil Vesa 100×100.
Nu e un aparat smart, dar vine cu player multimedia care să poată fi utilizat pentru redarea mai multor tipuri de fișiere media.
Pentru a putea urmări posturi TV la calitate bună ave, la dispoziție un tuner digital dublu, dar posturile digitale vor putea fi urmărite doar dacă avem și un abonament specific.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand ok, aspectul plăcut, că vine cu o rezoluție ridicată și disponibilitatea mai multor porturi.
Contra achiziției ar fi că nu are soft smart, dar având mai multe porturi poate fi conectat un player cu Android.

Deci, dacă te interesează un aparat la care să poți vedea filme și emisiuni la calitate HD atunci acest Blaupunkt ar fi o recomandare. Designul e unul minimalist și e greu să nu-l confunzi cu un monitor. Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece îl putem conecta la un laptop prin intermediul portului HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu