≡ Meniu

Blaupunkt 23W207, televizor HD nemțesc

Cu toții știm cât de bune sunt electronicele Blaupunkt, nu neaparat pentru că sunt făcute de nemți, ci pentru că brandul e unul cu tradiție (există încă din anii 20). Un televizor pe care eu îl recomand datorită prețului mic și a caracteristicilor sale e Blaupunkt 23W207. Vine cu rezoluție HD, panel cu unghiuri caracteristice IPS și tuner TV digital.
Un astfel de televizor non smart e bun pentru cei care vor ceva simplu pentru bucătărie.

Nici nu aș putea spune că Blaupunkt 23W207 are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Evident că poate fi montat pe perete deoarece are Vesa 100×100, iar eu recomand un suport TV 10-26 inci precum Hama Ultraslim Motion 108721.

Blaupunkt 23W207, televizor HD nemțesc

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un ecran de 23 inci cu rezoluție aproximativ HD, tuner digital dublu, putere consumată de 20W și posibilitate de punere pe perete.
Imaginea e una de calitate deoarece rezoluția e 1366×768 pixeli, iar panoul are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade. Cât despre sunet pot să zic că e decent, boxele fiind unele 2x3W.
Nu are soft smart, dar acest lucru poate fi compensat în cazul în care optați pentru un player cu Android. Pentru conectarea diferitelor aparate acest televizor are două porturi HDMI și unul de tip USB.
Chiar dacă are tuner DVB-T, utilitatea acestuia e discutabilă întrucât în România nu prea avem televiziuni disponibile prin acest standard.

Plusurile achiziționării unui astfel de TV ar fi fiabilitatea ok, că vine pe o culoare mai specială (cred că e pretențioasă), că vine cu multe porturi și că are tuner digital dublu.
Contra ar fi lipsa unui soft avansat. Acest lucru nu e o problemă mare întrucât televizorul mai mult ca sigur că e unul pentru părinți ori pentru cei care nu vor ceva foarte complicat.

Concluzia mea legată de acest televizor e că merită mulțumită specificațiilor și brandului, însă culoarea e cam pretențioasă… zic eu.
Acest brand, mai exact televizoarele sale sunt comercializate de curând de magazine serioase din România. Era necesară intrarea pe piața din țara noastră a unui brand precum acesta deoarece suntem înconjurați de branduri asiatice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu