≡ Meniu

Blaupunkt 24I207, TV de 60 cm cu player multimedia

Blaupunkt 24I207 este un televizor al anului 2015 destinat celora care vor ceva cu care să se uite la diferite posturi TV în calitate HD, lucru posibil mulțumită rezoluției aproape HD și tunerului digital dublu. Nu are soft smart ori rezoluție Full HD, dar asta nu îl fac un televizor prost, ci unul pentru persoanele care nu vor mai mult decât un televizor.
Dacă vreți ceva pe alb atunci eu v-aș recomanda 23W207 deoarece vine la același preț și are caracteristici similare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă doriți să îl montați pe perete atunci o să aveți nevoie de un suport 100×100. Modele de suporturi TV la ofertă găsiți aici.

Blaupunkt 24I207, TV de 60 cm cu player multimedia

Ecranul acestui televizor e unul de 24 inci ceea ce înseamnă aproximativ 60 centimetri. Rezoluția de 1366×768 pixeli împreună cu panelul de foarte bună calitate te vor ajuta să vezi filme la cea mai bună calitate. Aici mă refer la filme HD.
Din păcate nu e smart, dar cu ajutorul unui player precum PNI MK05 Rikomagic putem să avem Android și porturi de rețea, precum și acces la diferite aplicații și jocuri. Evident că poți conecta la el și un laptop, lucru realizabil prin intermediul portului HDMI.
Despre panel trebuie să spun că e unul care oferă unghiuri de vizibilitate 178/178 grade, adică avem parte de calitate IPS.

Pro achiziția unui astfel de televizor ar fi costul de achiziție mic, că nu arată rău, că vine de la un brand din Germania și că poate fi extins cu o multitudine de aparate grație celora două HDMI-uri și a unui USB.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu-i Smart TV ori că nu are porturi pentru net, dar cu un player precum cel recomandat sus poți trece peste aceste neajunsuri.

De final pot spune că eu recomand produsele Blaupunkt precum și acest televizor. Nu o să te enerveze deoarece e simplu de utilizat, iar dacă vrei să nu-ți ocupe loc în cameră atunci poți să-l pui pe perete.
În cazul în care dorești să ai fiabilitate mult ridicată atunci poți merge pe varianta extinderii garanției la mai mult, adică cu unul sau doi ani în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu