≡ Meniu

Blaupunkt 32K147, TV de 32 inci cu tuner digital

Cei de la Blaupunkt au intrat și pe piața românească cu televizoarele lor, iar un model ieftin și bun e acest Blaupunkt 32K147. Nu vine cu prea multe funcții, dar are ecran cu rezoluție Full HD, panel calitate IPS și tuner digital dublu (DVB C și T).
Fiind un televizor simplu acest model e recomandat persoanelor vârstnice, dar și celora care nu vor să se complice inutil cu meniuri și aplicații care nu ajută la mare lucru. Eu zic că e televizorul perfect pentru cei interesați de un aparat care să poată fi utilizat pentru filme Blu-ray, dar și pentru vizionarea de posturi TV la calitate HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu multiple porturi printre care aș enumera 3 HDMI-uri și un USB. Vizual puteți vedea că se prezintă decent, fiind negru cu o bandă argintie sub.

Blaupunkt 32K147, TV de 32 inci cu tuner digital

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu un ecran de 32 inci (rezoluția sa e de 1920×1080 pixeli), cu panel de foarte bună calitate (e unul cu unghiuri de vizibilitate 178/178 grade) și cu posibilitatea montării pe un suport precum A+ SP44T (are Vesa 200×100).
Întrucât are o diagonală mai mare, acest model e unul care are și un consum ceva mai mare de curent de 62W.
Venind cu multe porturi înseamnă că-i puteți extinde funcționalitatea cu diferite aparate cum ar fi un media player cu Android precum PNI MK05 Rikomagic.

Avantajele achiziționării unui model ca acesta ar fi că nu costă mult, ecranul foarte mare, că poate fi extins prin conectarea altor aparate și că vine de la un brand ok.
Dezavantaje sunt mai exact că nu vine cu un soft inteligent.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate și să vină de la un brand de calitate atunci îți recomand acest model.
Evident că televizoarele nemțești sunt unele care au o calitate superioară și de aceea multă lume laudă brandul acesta, chiar dacă TV-urilor lor nu au facilități Smart TV ori suport 3D.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu