≡ Meniu

Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X, model Nitro clasa A

Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X e un aparat de aer condiționat din seria Nitro și se evidențiază cu capacitatea de 9000 Btu, nivelul de zgomot scăzut (mă refer la cel al unității interioare) și numărul mare de funcții. Pe partea de filtrare nu aș putea spune că vine cu ceva special deoarece are un filtru normal.
Dacă aveți nevoie de aparat pentru a răci mai multe camere atunci ar fi bine să mai luați vreo două deoarece acesta e unul care e destinat unei suprafețe mai mici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat nemțesc într-o oarecare măsură deoarece compresorul e de la Rotary. Din câte am observat acest brand e unul asiatic. În cazul în care te interesează cum arată îți recomand să vizionezi poza de alături. Cred că din aceasta poți vedea că are LED-uri care îți arată modul în care funcționează AC-ul

Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X, model Nitro clasa A

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu Inverter și cu o capacitate de 9000 Btu. Fiind un AC modern trebuie știut că are capacitate de răcire cât și încălzire. Deci, poate fi utilizat și pe timp de iarnă.
Nu e un aparat gălăgios deoarece unitatea interioară are un nivel de zgomot de 39 decibeli. Acest nivel depinde de treapta de viteză aleasă la ventilator (acesta are 3 trepte). În zilele caniculare probabil că o să fiți tentați să abuzați de cea mai ridicată treaptă.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand ok, fiabilitatea bună (în special pentru persoanele fizice) și că poate fi utilizat ușor de oricine.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare. Dacă vrei un aparat AC cu o capacitate superioară atunci aici găsești unele la preț ok.

Aparate precum acesta sunt pentru cei care stau la bloc și au o suprafață mică de răcit. Instalarea aparatului nu se face de către magazin ori curier, ci de o firmă specializată. În cazul în care decideți să instalați aparatul cu o firmă neautorizată ori cu un prieten o să pierdeți garanția.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu