≡ Meniu

Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T, AC seria Turboventer

Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T este un aparat de aer condiționat nemțesc cu o fiabilitate crescută și cu o eficiență de nota 10 deoarece are clasa A de eficiență energetică la răcire. Deoarece are capacitate de 9000 btu acest aparat se adresează celora interesați de un aparat pentru încăperi mai mici.

Nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Am putea spune că nu e doar de calitate, ci e un aparat care are integrate chiar și funcții care nu le întâlnim la alte aparate mai exact night mode. Acest mod de funcționare e unul adaptat nevoilor pe timp de noapte. În cazul în care ți se pare că are prea puțini btu atunci poți merge pe varianta unuia cu 12000 btu care e BAC-WM-I1311-A05T.

Blaupunkt BAC-WM-I1009-A05T, AC seria Turboventer

BAC-WM-I1009-A05T e un model cu inverter și cu compresor de la Toshiba, deci nu e în totalitate de la nemți. Unitatea interioară e una cu un nivel de zgomot de 36 decibeli, iar acest nivel redus e datorat în principal faptului că are o capacitate mică. Evident că nivelul de zgomot e strâns legat și de treapta aleasă la ventilator (are 3 trepte).
Are în dotare inversor, lucru cerut de Comunitatea Europeană deoarece are un efect foarte mare asupra consumului de curent. Mai exact contribuie la o eficiență energetică sporită de până la 50% mai bună decât cea a altor aparate.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că are o fiabilitate ok, costul de achiziție nu prea mare, că vine cu eficiență ridicată și zgomotul redus.
Contra nu sunt motive. Poate că ar fi ceva de zis legat de garanție, mai exact persoanele fizice beneficiază de 24 luni garanție, iar cele juridice 6 luni.

Deci, dacă te interesează un model de AC care să arate bine și să nu aibă un cost de achiziție exagerat atunci îți recomand acest model. De obicei aparatele din Germania au costuri de achiziție foarte mari, însă acesta face excepție.
Multă lume are nelămuriri legate de instalare, mai exact dacă o pot face ei, iar răspunsul ar fi că nu deoarece pierdeți garanție. Deci, instalarea produsului se face de către o firmă specializată și în același timp autorizată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu