≡ Meniu

Blaupunkt BLA-40/133O, televizor de 102 cm cu tuner triplu

Blaupunkt BLA-40/133O e un televizor de 102 centimetri cu rezoluție Full HD și cu panel calitate IPS. Nu e un televizor smart, dar are player multimedia pe USB și 3 porturi HDMI.
Chiar dacă ecranul e unul mare de 102 centimetri trebuie știut că nu va ocupa mult loc în cameră deoarece e compatibil Vesa 200×200, ceea ce înseamnă că poate fi montat pe un suport.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu multiple porturi și cu o imagine de calitate superioară.

Blaupunkt BLA-40/133O, televizor de 102 cm cu tuner triplu

Pe partea de caracteristici se laudă cu un ecran de 102 centimetri (transformare aproximativă din 40 inci) care are rezoluție 1920×1080 pixeli și cu unghiurile de vizibilitate 178/178 grade.
Stă mai mult decât decent pe partea de porturi deoarece vine cu 3 HDMI-uri și cu două USB-uri așa încât să puteți conecta multiple aparate la el.
Consumul de curent nu e unul exagerat deoarece vorbim despre 75W.
Pentru a vedea posturi TV la calitate HD avem la dispoziție un tuner TV triplu, dar s-ar putea să aveți nevoie și de un abonament specific canalelor digitale.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar printre acestea se numără că se poate monta pe perete, ecranul cu diagonală mare, că e produse de un brand nemțesc, multitudinea de porturi și triplul tuner.
Contra achiziției ar fi că nu are soft smart, mai exact nu are OS Android, dar acest lucru poate fi remediat cu un player multimedia extern.

Deci, dacă te interesează un televizor care să poată fi utilizat pentru divertisment din multiple surse.
În cazul în care doriți să vedeți posturi TV la calitate HD atunci vă va trebui un card CI+ de la furnizorul dvs de cablu. Nu cred că are un cost prea mare deoarece la unii e 4 lei în plus la abonament.
Legat de Blaupunkt știm cu toții că e un brand foarte apreciat, și în trecut era mult superior brandurilor de top din zelele noastre (Samsung, LG), dar din diferite motive nu s-a mai știut nimic de ei timp îndelungat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu