≡ Meniu

Blaupunkt BLA-49/148O, televizor cu panel IPS și port LAN pentru filme și emisiuni HD

În cazul în care dorești să ai un TV de la unul dintre cele mai bune branduri de televizoare atunci acest model ar fi recomandarea mea. Blaupunkt BLA-49/148O e un televizor nemțesc de 123 centimetri cu soft smart și posibilitatea de a fi utilizat ca monitor. Să nu vă așteptați la mare lucru din partea softului smart deoarece televizorul are doar LAN, însă probabil că vă veți face treaba cu acest soft.
Blaupunkt a fost întotdeauna văzut ca fiind un brand premium, iar împătimiții de aparatură audio-video cu siguranță că au auzit de el și au măcar o „sculă” de la ei.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe acești bani primim un aparat care vine cu tuner digital dublu, player multimedia și rezoluție Full HD.

Pe partea de specificații se laudă cu ecranul măricel de 123cm (transformare aproximativă din 49 inci), panoul IPS și rezoluția 1920×1080 pixeli.
Este un televizor compatibil Vesa 200×200, iar asta înseamnă că poate fi montat pe un perete. În acest fel o să eliberați din locul ocupat în cameră. Adevărul e că puține TV-uri au Vesa.
Legat de soft trebuie spus că e unul elementar și nu ar trebuie să ne așteptăm la mare lucru din partea lui.
Vine cu multiple porturi cum ar fi 3 HDMI-uri, două USB-uri și altele. Aceste porturi te vor ajuta să conectezi alte aparate la TV și în felul acesta să-l extinzi cu un sistem audio ori un player mai avansat.
Consumul de curent e unul decent, adică de 75W, iar în acest fel nu o să avem facturi încărcate.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, tehnologia integrată, că nu are un cost de achiziție prea mare și multitudinea de porturi.
Din păcate nu are sistem de operare Android.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că e un televizor fiabil mult superior celora realizate în Asia. Evident că nu are facilități precum WiDi, Wi-Fi ori tuner digital DVB-S, dar vine cu lucrurile de care chiar ai nevoie și în acest fel nu o să plătești mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu