Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Blaupunkt BLA-50/149I, televizor calitate germană

Blaupunkt BLA-50/149I e un televizor de la renumiții nemți Blaupunkt care produc aparatură încă din 1923. Calitatea e cea mai bună și nu putem avea discuții pe această temă. Revenind la televizor trebuie spus că are un ecran mare de 127 centimetri cu rezoluție Full HD și tuner digital dublu.
Televizorul acesta e perfect pentru o cameră de zi, iar dacă dorești atunci poți să îl montezi pe perete pentru a elibera din spațiul din cameră. 😉

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar acest cost e unul redus întrucât televizorul e unul simplu, adică non smart.

Blaupunkt BLA-50/149I, televizor calitate germană

Ecranul acestui model e unul de 127 centimetri cu o rezoluție 1920×1080 pixeli și cu unghiuri de vizibilitate 176/176 grade. Deci, mulțumită ecranului vom putea vedea filme Blu-ray, da și HD. Are chiar și tuner digital dublu integrat așa încât să putem urmări porturi TV la calitate HD. (Pentru a putea vedea posturi HD aveți nevoie și de un card CI+ de la furnizorul de cablu).
Deoarece are o diagonală mai mare trebuie să știți că acest model e unul care se poate monta pe un suport TV compatibil Vesa 200×200. În acest fel faceți mai mult loc în cameră.
Întrucât pe unele site-uri nu e menționat nimic legat de HDMI trebuie să vă spun că are 3 HDMI-uri, iar în acest fel o să puteți conecta la el un laptop ori un alt dispozitiv de pe care să afișați imagini pe televizor.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, air printre acestea aș menționa brandul și tehnica incorporată. Chiar dacă nu are procesor quad core, meniurile sale sunt unele fluente, iar lipsa porturilor de rețea nu e un minus deoarece poți conecta un player extern care să-ți ofere așa ceva.

Deci, dacă ești interesat de un televizor de calitate de la un brand de top atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Nu are aplicație Netflix, dar poți conecta la el un player extern cu Android pe care să se poată instala ce aplicații doriți. TV-ul are integrat în el un player multimedia prin intermediul căruia puteți viziona filme și imagini de pe memorii USB sau harduri externe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu