≡ Meniu

Bosch HBA23BN61, cuptor premium cu aspect rustic

Bosch HBA23BN61 e un cuptor rustic și se poate observa după design, iar dotările sale sunt corespunzătoare prețului. Designul e unul destul de rar întâlnit și doar un brand cu experiență poate oferi așa ceva. O hotă în stil retro ar fi perfectă sau chiar și una de tip șemineu. acestea sunt mult mai puține decât cele moderne pe inox, alb sau mai știu eu ce culori. Oricum, cele mai elegante modele au și prețuri pe măsură.

Alternative sunt multe deoarece acesta nu e un model accesibil dar sunt și mulți producători care oferă soluții fiabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch HBA23BN61, cuptor premium cu aspect rustic

Alimentare electrică e necesară deoarece ea vă ajută să obțineți rezultate mai bune. Mâncarea are un gust mai bun deoarece e mai bine gătită. Chiar și funcțiile care le alegeți sunt importante. Cuptorul are un volum net de 62 litri, clasa A, control mecanic și 7 funcții. Ventilatorul a devenit cam standard pe mai toate cuptoarele și ajută la o coacere mai bună a mâncării.

Funcțiile și programele sunt: ceas, încălzire inferioară, încălzire superioară, grill cu suprafață mică, grill cu suprafață mare și altele. Le știți de la alte cuptoare și e și normal să nu aibă funcții avansate că doar e un model retro. Accesoriile incluse sunt: grătar combi, tavă de copt emailată și tavă de copt din aluminiu. Puterea sa e de 2480W dar cred că putea fi mai mare ținând cont de volum. Oricum, va oferi rezultate decente și funcțiile sunt diversificate (pot fi alese cu ajutorul butonului din stânga).

Plusuri: are un design deosebit, există pachet promo (nu vă recomand să cumpărați altă plită), multe funcții și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Bosch HBA23BN61 oferă destul de multe pentru cât costă și nu sunt multe modele cu design retro/rustic (vechi). Cu siguranță, alături de acesta nu se potrivește o plită modernă cu suprafață lucioasă (neagră). Acea plită rustică e ideală și alimentarea pe gaz e obligatorie. Nu ar arăta prea bine cu o plită electrică. Acea plită are arzător WOk care are o putere superioară și se adresează gătitului în stil asiatic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu