≡ Meniu

Bosch HBA64B051F, cuptor incorporabil cu autocurățare prin piroliză

Cuptorul incorporabil Bosch HBA64B051F e unul nou și care are un aspect destul de modern. Există cuptoare electrice mai ieftine decât acesta și care pot fi oferite chiar de același brand. La modelele scumpe nu există pachete promo. Mă refer la cele cu plită inclusă, iar reducerea de preț e importantă cât timp nu aveți o plită preferată și vreți să economisiți bani.

Alături de acesta e puteți lua o plită electrică ori chiar una cu gaz. Ideea e să fie una cu finisaj negru lucios și randamentul să fie mare (să fie performantă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch HBA64B051F, cuptor incorporabil cu autocurățare prin piroliză

Alimentarea e electrică iar acest lucru oferă și avantaje – multe funcții, încălzire uniformă și un design diferit. Nu veți găsi un model pe gaz care să ofere toate acestea sau măcar jumătate din ele. Capacitatea sa e de 57 litri care e destul de bună deoarece vă permite să introduceți mai mult în el. Are o clasă energetică bună – A, control mecanic (dar are și butoane touch alături), ecran LCD, etc. Pe partea de funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare, iluminare interioară, sistem de oprire/pornire automată, încălzire inferioară, 3D Plus etc.

Comparativ cu un cuptor clasic, acesta are mult mai multe funcții și moduri de gătit. Alături de acesta veți primi o tavă universală și grătare combi. Chiar dacă puterea sa maximă e de 3580 W, consumul de energie e undeva la 0.9 kWh. Ușa cuptorului e din sticlă iar panoul din față e pe inox. Finisajul inox cu negru e destul de elegant și oferă un aspect modern.

Plusuri: are un consum redus de energie pentru o putere așa de mare, multe moduri de gătire, accesorii multe și design elegant.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Bosch HBA64B051F e doar o recomandare din multe dar și brandul e foarte important. Un cuptor performant nu poate fi foarte ieftin dar fiecare model e special în felul său. Un aparat electrocasnic ca și acesta trebuie instalat diferit și e nevoie de un mobilier mai mare. Mai există variantă să faceți un corp special unde poate fi incorporat acest cuptor sau altul (sau chiar două cuptoare pentru cei care au o cofetărie sau un restaurant).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu