Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch HBN331S4J, cuptor negru cu convecție și clasa A

Bosch HBN331S4J e un cuptor incorporabil adresat persoanelor doritoarea de a-și amenaja o bucătărie ca la carte cu aparatură electrocasnică incorporabilă.
E un model bun pentru acasă, dar și pentru bucătăria unui restaurant întrucât e multifuncțional și cu convecție. Convecția presupune că aparatul aer ventilator și sistem de evacuare a aerului cald. Deci, aparatul suflă aerul cald pe mâncare, iar apoi o evacuează. Un cuptor standard nu face așa ceva, ci doar acestea mai speciale care au mențiunea „cu convecție”.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la un producător german și care are o fiabilitate excelentă. Din imaginea de alături poți vedea cum arată și că are un panou de comandă destul de simplu.

Bosch HBN331S4J, cuptor negru cu convecție și clasa A

Există mai multe avantaje ale gătirii cu convecție, iar printre acestea aș aminti gătirea mai rapidă (cu până la 20% deoarece aerul fierbinte e suflat pe alimente), gătirea uniformă (temperatura e uniformă în interior) și economia de energie (datorită faptului c mâncărurile sunt gătite într-un timp mai scurt). Evident că mai sunt și alte avantaje precum rumenirea eficientă prin realizarea unei cruste aproape perfectă.
Cuptorul HBN331S4J e unul electric cu afișaj digital și control mecanic. Deci, e un model la zi cu tehnologia integrată.
Întreținerea aparatului e una ok întrucât cavitatea e una emailată, deci grăsimea nu va adera. Ușa cuptorului e una detașabilă, iar la interior această ușă e una din sticlă. Și suporturile pentru tăvi sunt și ele detașabile pentru o curățare totală.

Pentru achiziția acestui model ar fi fiabilitatea ok, că nu costă mult, coacerea uniformă, multiplele accesorii, consumul redus de curent (0,89 kWh) și numărul mare de funcții.

Deci, dacă te interesează un aparat care să fie negru și să aibă alimentare electrică atunci acesta ar fi numai bun. Avantajele față de un model pe gaz ar fi coacerea uniformă, că e mai sigur și că mâncarea nu are miros de gaz.
În momentul de față vine și cu plită la pachet, iar dacă nu v-ați luat plită atunci aș recomanda să vă uitați și la acest pachet promo care conține plita POP6B6B10.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu