≡ Meniu

Bosch HBN431E6F, cuptor multifuncțional 66 litri

Nemții de la Bosch sunt cunoscuți pentru aparatele de foarte bună calitate, iar modelul Bosch HBN431E6F e unul care poate fi întrebuințat pentru pregătirea multiplelor feluri de mâncare deoarece e multifuncțional. Vine cu o capacitate de 66 litri, iar controlul său e unul foarte simplist deoarece vine cu un panou de comandă mecanic.
Se adresează celora care vor un aparat care să arate bine și care să nu coste prea mult. Probabil că o să te preocupe consumul de curent, dar nu ar trebui întrucât are clasa B de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat chiar și la prepararea grătarelor întrucât e dotat cu grill.

Bosch HBN431E6F, cuptor multifuncțional 66 litri

Specificațiile sunt ok deoarece e un cuptor care e electric, are 66 litri ca volum, iar numărul de funcții e patru.
Cred că ești indecis ce să alegi între un cuptor electric și unul pe gaz, iar răspunsul meu ar fi că mai bun este un model pe curent întrucât vine cu sentimentul de siguranță, te ajută să gătești sănătos și uniform.
Pe panoul de comandă avem un ecran LCD și ceas. Cred că ar trebui să te informez că pe lângă cele 4 funcții acest model are și ventilator care o să ajute la răcire.
Ca accesorii are tigaie universală și un grătar de tip combi.

Plusurile modelului acesta ar fi că are un cost de achiziție nu prea mare, că e ușor de folosit (acest lucru fiind datorat în principal faptului că are are puține butoane pe panoul de comandă), că poate fi utilizat pentru gătirea mai multor tipuri de mâncare și că are o fiabilitate crescută. Un alt plus e faptul că are cordon de alimentare în condițiile în care alte modele nu au așa ceva.
Din păcate are și minusuri: că nu are rotisor și că nu are un panou de comandă modern.

De final pot spune despre acest model că e unul foarte bun pentru cineva care intenționează să-și facă o bucătărie ca la carte. Poate fi utilizat pentru acasă, dar și bucătăria unui restaurant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu