≡ Meniu

Bosch HBN532E3, cuptor cu multe funcții și design modern

Cuptorul incorporabil Bosch HBN532E3 nu e chiar atât de accesibil, dar mulți posesori sunt mulțumiți de dotările sale. Poate că acest cuptor nu e cel mai performant de pe piață, dar nici nu cred că e nevoie de mai mult. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de un brand popular. Majoritatea cuptoarelor au control mecanic, adică au acele două butoane rotative de tip push-up, dar există și cuptoare mai scumpe cu control touch (butoane senzitive + un număr foarte mare de programe).

Nimeni nu cred că ar fi dispus să dea oricât pe un cuptor, dar cred că acest aparat are un preț justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch HBN532E3, cuptor cu multe funcții și design modern

Alimentarea e electrică ca la multe alte cuptoare și variantele pe gaz nu se mai fabrică. Cele pe gaz cu încălzesc uniform și nici nu oferă atât de multe funcții. Cuptorul e dotat cu control mecanic, timer, grill, ventilator și iluminare. Acesta poate fi pus oriunde în bucătărie și dacă aveți o familie chiar numeroasă, puteți lua două astfel de cuptoare și faceți un corp special pentru a le putea instalat ușor (sau unul sub blat și unul peste blat).

Sunt multe funcții pe acesta și cele mai multe sunt cele cunoscute, motiv pentru care nu le voi mai enumera. Sunt oferite următoarele accesorii: grătar combi, suporturi telescopice, tavă coacere și tigaie universală.

Consumul de energie nu e foarte mare – 0.89 kW/h, și depinde puterea aleasă sau funcția selectată. Pe partea de design se observă destul de ușor că are control mecanic, afișaj digital (timer), finisaj pe argintiu, inox, ușă din sticlă etc. Cablul de alimentare nu e foarte lung și e bine să aveți o priză în apropiere.

Plusuri: consum mic de energie, multe funcții, suporturi telescopice, convecție, ventilator, curățare catalitică etc.
Minusuri: nimic.

Bosch HBN532E3 poate fi luat alături de o plită de la același brand doar că nu există un pachet promo pentru a economisi niște bani. Totuși, e mai bine așa deoarece vă puteți alege care plită doriți și poate că nu vă place una pe gaz, ci mai degrabă un electrică cu inducție, sau invers.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu