≡ Meniu

Bosch HBN532S0F, cuptor multifuncțional și elegant

Bosch HBN532S0F este un cuptor incorporabil decent și care merită încercat. Păcat că nu există un pachet promo cu plită incorporabilă (au preț redus). Prefer plitele cu sticlă neagră deoarece finisajul dă un plus de eleganță și cele cu inducție oferă un randament superior. Din poza de jos are se poate observa că e un model de ultimă generație.

Dacă vi se pare prea scump atunci alegeți unul ceva mai simplu (cu funcții mai puține și dotări). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch HBN532S0F, cuptor multifuncțional și elegant

Are o alimentare electrică care e tot mai prezentă și cuptoarele. Capacitatea e de 66 litri care e destul de mare și puteți găti destul de mult. Clasa de eficiență energetică e foarte bună – A-20%. Deci veți economisi bani și veți plăti mai puțin pe factura de curent.

La capitolele funcții și programe are: încălzire rapidă, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, grill cu suprafață mare ori mică, încălzire inferioară, blocare butoane (pentru cei care au copii această funcție e destul de utilă), ceas, ventilator răcire și funcție de gătit 3D. Sunt incluse grătarul combi, suporturile telescopice și o tigaie universală. Acestea pot fi achiziționate și ulterior . Apreciez mult că are acele ghidaje deoarece se poate scoate destul de ușor tava chiar dacă ați pus o cantitate mare de mâncare.

Puterea maximă a acestui model e de 3.6 kW și e potrivită pentru un volum de 66 litri. Consumul de energie e de 0.98 kW/h care e mic comparativ cu consumul altor modele mai vechi. La instalare țineți cont de dimensiunile nișei și dacă nu aveți deja mobilierul, atunci .

Plusuri: are o capacitate de 66 litri, consum redus, putere de încălzire mare, suporturi telescopice, arată bine, destul e funcții.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch HBN532S0F e o alegere bună și e bine să optați și pentru o plită corespunzătoare. Mă refer la una cu design model, iar cele electrice sunt o soluție. Prefer cele cu inducție chiar dacă sunt mai scumpe și în funcție de alegere, puteți avea mai multe funcții ori mai puține. Deasemenea, prețurile diferă de la o plită cu arzătoare simple la o plită cu arzătoare mai mari ori ovale/dublu-circulare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu