≡ Meniu

Bosch HGA223120E, aragaz cu cuptor de 71 litri

Bosch HGA223120E e un aragaz destul de bun și care se poate observa că e mai lat. Aceasta presupune că plita e mai mare și puteți pune chiar și vase mari. Ușa cuptorului poate fi demontată (e rabatabilă), în cazul în care vreți să curățați mai ușor interiorul cuptorului. Am pus poza de jos pentru a observa mai bine panoul de control, dar și plita. Aprinderea electrică e prezentă însă aș fi preferat aprindere la o singură mână cum e la multe plite incorporabile.

Arată ceva mai bine decât alte modele și de aceea nu poate fi comparat cu altele. Dacă ar fi să alegeți un pachet cuptor+plită, cu siguranță, veți ieși mai scump dar cuptorul oferă mai multe funcții și e electric. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch HGA223120E, aragaz cu cuptor de 71 litri

Această plită are 4 arzătoare pe gaz dar nici un arzător nu e de tip Wok. Plitele incorporabile oferă astfel de arzătoare și e vorba de arzătorul mare. E dotată cu siguranță în caz că se stinge flacăra și fiecare arzător are propriul buton pentru aprindere dar nu are aprindere la o mână. Cuptorul e dotat cu grill, alimentare cu gaz, iluminare interioară, siguranță, sistem ușă rece și încălzire inferioară. Capacitatea sa e peste medie deoarece e mai lat decât restul (cu vreo 10 cm).

Accesoriile acestui aparat sunt următoarele: capac din sticlă, tavă și grătar cuptor. Dimensiunile acestui aparat sunt: 85 cm înălțime și 60 cm pe adâncime și lățime. Finisajul acestui model e pe alb, dar ușa aragazului e tot pe negru și astfel ușa sa iasă mai bine în evidență. Combinația de negru cu alb e plăcută dar există modele și pe inox cu negru.

Plusuri: arată foarte bine, cuptor spațios, interior iluminat, grill, funcții suplimentare și fiabilitate.
Minusuri: nu are aprindere la o mână.

Bosch HGA223120E e un aragaz ceva mai bun decât restul deoarece poate găti destul de mult și are un capac din sticlă. Nu prea are mare importanță din ce e făcut capacul însă dacă aveți faianță sau ceva aparent în spate, atunci capacul de sticlă nu va acoperi acea parte a peretelui.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu