Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch KGN36SQ31, combină cu ușă ColorGlass

Nemții de la Bosch au scos modelul Bosch KGN36SQ31 care are ușă de tip ColorGlass (e o ușă din sticlă quartz) care arată bine și e foarte rezistentă. Capacitatea ei e una mare de 285 litri, iar înălțimea e sub medie, adică 185 centimetri. E un aparat pentru cei interesați de ceva calitativ întrucât produsele nemțești sunt unele deosebite.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care ne va ajuta să recuperăm banii deoarece are clasa A++ de eficiență energetică.

Bosch KGN36SQ31, combină cu ușă ColorGlass

La interior acest aparat dispune de iluminare LED care e mult mai eficientă decât cea clasică.
Combina e una dotată cu No Frost la partea de frigider, dar și la congelator, iar acest lucru presupune că nu ne vom stresa cu dezghețarea ori decongelarea.
Frigiderul e unul dotat cu 3 rafturi și 3 suporturi la ușă, dar și cu compartiment pentru brânzeturi așa încât mirosul să nu se împrăștie peste tot.
Congelatorul e unul cu o capacitate de congelare de 8 kilograme, iar numărul de compartimente e de 3.
În cazul în care plecați de acasă și nu folosiți aparatul pentru perioade îndelungate atunci trebuie știut că modelul acesta e dotat cu funcție de vacanță prin care se adaptează răcirea.
Are Multi Airflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi așa încât aerul rece să ajungă uniform peste tot.
Ca accesorii nu are nimic special, adică are suport pentru sticle și tăviță de gheață.
Dacă se întrerupe alimentarea cu curent atunci ne sare în ajutor autonomia îndelungată de 17 ore.

Pro acest model ar fi că nu costă prea mult, că are incorporate cele mai utile caracteristici moderne (NoFrost și MultiFlow), consumul redus de energie, multitudinea de funcții.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează o combină încăpătoare, dar care să nu ocupe prea mult spațiu atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Una dintre funcțiile interesante ale acestui model ar fi Fresh Sense prin care se garantează o temperatură constantă și alimentele rămân proaspete mai mult timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu