≡ Meniu

Bosch KGN39AI35, combină 366 litri

Bosch KGN39AI35 este o combină frigo premium adresată celora care vor un frigorific cu o capacitate mare și cu un consum de curent redus. E un model No Frost cu clasa A++ de eficiență energetică, iar în acest fel facturile la curent vor fi pe cât se poate de mici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat premium de la un brand premium. Din imaginea de alături se poate vedea compartimentarea bine realizată și faptul că e un aparat argintiu.

Bosch KGN39AI35, combină 366 litri

Acest frigider cu două uși e unul dotat cu No Frost și cu un volum net de 366 litri. Frigiderul propriu-zis e unul cu 3 rafturi din sticlă securizată, iar la ușă există 3 suporturi.
Nu are doar No Frost, ci și Multi Air Flow așa încât aerul rece să fie distribuit uniform.
Partea de congelator are 3 compartimente și normal că nici în acesta nu se produce gheață. Capacitatea de congelare e de 14 kilograme la 24 de ore și putem spune că e una destul de mare.
Designul e unul modern cu materiale precum inox și culori precum argintiul.
Pentru a menține aerul curat și alimentele mai mult timp proaspete acest model e dotat cu multiple lucruri cum ar fi Airfresh Filter, FreshSense și altele.
Iluminarea interioară e realizată cu LED, lucru care înseamnă economie de curent și lumină puternică.
Pentru alimentele cumpărate de curând există funcția de SuperCooling care face ca alimentele să fie unele răcite mai repede.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul nu prea mare, că se prezintă bine din punct de vedere vizual și că nu o să aveți griji prea mari cu întreținerea sa. Cea mai utilă caracteristică ar fi cea care împiedică formarea gheții întrucât așa avem mai mult timp liber.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci un Bosch precum acesta ar fi recomandarea mea. Despre acest brand s-ar putea spune că e frate cu Arctic, dar e un frate mai mare care e comercializat în întreaga Europă și care e mult mai finisat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu