≡ Meniu

Bosch KGV36UW30, combină frigorifică de 309 litri

Combina frigorifică Bosch KGV36UW30 e destul de reușită deoarece are mult spațiu intern pentru alimente, compartimente speciale, Low Frost și un design elegant. Chiar dacă nu are No Frost, acea tehnologie are același scop – de reducere a consumului energetic și de control al umidității. Are compartiment generos la congelator și compartiment special la frigider (legume/fructe).

Alternativele sale sunt următoarele: frigidere cu volum similar, combinele mai ieftine sau o combină mai mare. Depinde de bugetul vostru care va fi următoarea alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch KGV36UW30, combină frigorifică de 309 litri

Combina frigorifică de sus e suficient de mare deoarece volumul net e de 309 litri. Clasa energetică e A++ și evidențiază eficiența aparatului și nu e cea mai bună de pe piață. Tehnologia de răcire are un rol destul de important în ceea ce privește consumul deoarece poate să reducă gheața de la interior. Astfel, aparatul nu mai consumă atâta și alimentele vor fi proaspete o perioadă mai lungă.

La interior are multe rafturi, sistem de dezghețare automat, destule suporturi, compartimente, iluminare cu LED etc. Designul e plăcut chiar și pe alb și restul caracteristicilor sunt interesante: mânere verticale integrate, iluminare LED, uși reversibile etc. Pe partea de funcții și siguranță are: super-congelare, reglare electronică a temperaturii, Low Frost și altele. Sunt incluse tava pentru gheață dar și suportul pentru ouă. Poate fi și incorporată însă nu la fel ca una specială. Prefer modelele ca și cel de sus, deoarece oferă mai mult volum și prețul e convenabil.

Plusuri: are un preț decent, arată bine la interior, finisaje reușite, fiabilitate și eficiență energetică.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch KGV36UW30 e un aparat destul de mare deci poate ocupa destul de mult spațiu însă nu mai mult decât oricare altă combină. Frigiderele sunt mai mari adică mai late deoarece au congelator în partea de sus și e mic (adică trebuie să-l facă mai accesibil). E destul de înaltă această combină și sunt puține variantele cu mânere incorporate pe lateral. În general, îmi plac combinele cu mânere incorporate deoarece arată mai bine (eleganța stă în simplitate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu