≡ Meniu

Bosch KSV33VW30, frigider cu o singură ușă

Bosch KSV33VW30 e unul dintre puținele modele care au o singură ușă deoarece nu are congelator. Deci consumul de energie e destul de mic iar pentru cei care vor să congeleze, le recomand o ladă frigorifică care o puteți folosi oricând (chiar și un congelator poate fi de folos dacă vreți să economisiți spațiu). Frigiderele mari sunt bune pentru cei care cumpără multe alimente și vor să le țină la rece. Temperatura poate fi selectată ușor și conform preferințelor voastre, dar ține și de tipul de alimente.

Acesta poate fi folosit chiar și la un restaurant sau la o cofetărie deoarece e cam mare pentru acasă. Mulți optează pentru combine ori frigidere mai mici cu 2 uși. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch KSV33VW30, frigider cu o singură ușă

Fiind așa de mare, are multe rafturi, suporturi dar și spațiu generos. Mia precis, acest model are un volum net de 324 litri iar la interior se poate observa că se pot pune chiar și vase mari cu mâncare ori sticle. Suportul de sticle e interesant dar se putea pune și pe un raft 1-2 sticle. Volumul său nu e împărțit deoarece nu are congelator, iar consumul aparatului trebuie raportat la capacitatea totală a aparatului.

Clasa energetică e A++ e excelentă dar e și normal să o aibă deoarece e vorba de un aparat nou. Pe an, consumul e undeva la 110 kWh iar pe zi e de 0.3 kWh. Acesta pare foarte mic comparativ cu altele deoarece congelatorul are cel mai mare consum. E dotat cu un ecran LED dar și control electronic, iar la multe modele ieftine controlul e mecanic.

La interior are 7 rafturi, sistem de dezghețare automat, sticlă securizată, 5 suporturi, compartiment pentru legume/fructe CrisperBox și iluminare. Pe partea de design are: finisaj alb, uși reversibile, mânerele verticale și iluminare cu LED. Funcțiile sale sunt cea de super răcire, afișare temperatură în frigider și reglare electronică. Suporturile incluse sunt cele pentru ouă și sticle. Nivelul de
Numar de compresoare:1Sistem racire:1Clasa climatica:SN-TAgent racire:R600aNivel de zgomot (dB):39Greutate (Kg):66

Plusuri: consum redus de energie, arată foarte bine, control electronic, compartiment special pentru fructe/legume și fiabilitatea.
Minusuri: costă cât o combină frigorifică.

Bosch KSV33VW30 e un aparat care poate fi de folos pentru cei care nu au nevoie de un congelator nou. Prețul său nu e unul chiar mic, dar e corect.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu