Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch Maxx 4 WAE20469BY, mașină cu 3D AquaTronic

Mașina de spălat rufe Bosch Maxx 4 WAE20469BY face parte din segmentul superior datorită tehnologiilor incorporate. Cea mai interesantă tehnologie e 3D AquaTronic, iar aceasta ajută să detectați mai bine cantitatea de rufe pentru a obține cele mai bune rezultate. Deci nu e nevoie să spălați neapărat 7kg de rufe dar oricum unele programe reduc performanțele mașinii pentru a proteja țesăturile. Panoul de control e dotat cu un ecran destul de mare pe care se poate supraveghea mai bine programele de spălare.

E destul de ușor să o folosiți deoarece toate informațiile necesare sunt disponibile, dar poate fi citit și manualul de instrucțiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch Maxx 4 WAE20469BY, mașină cu 3D AquaTronic

Caracteristicile tehnice principale sunt: capacitate de spălare de 7kg, centrifugare de 1000 RPM, clasă energetică A+++. Clasa de eficiență energetică sugerează consumul foarte redus de energie care e normal pentru modele așa de noi. Programele unui aparat sunt foarte importante deoarece vă ajută să obțineți rezultatele dorite, dar și funcțiile sunt utile. Acestea pot să difere de la un model la altul, iar la variantele scumpe sunt mai numeroase.

E evident că nu este un model îngust (Slim) deoarece are o adâncime de 59 cm, însă nu prea recomand cele cu adâncime sub 45 de cm deoarece fiabilitatea scade cu cât e mai compactă mașina. Deci tot cele cu dimensiuni clasice, sunt cele mai fiabile și au cele mai multe tehnologii utile. Culoarea e cea clasică și ușa e pe altă culoare pentru a ieși mai bine în evidență. Oricum, nu are relevanță cum arată, ci e mai importantă fiabilitatea și eficiența unei aparat că doar îl vreți pentru termen lung.

Plusuri: dimensiunile sale sunt destul de satisfăcătoare pentru ce oferă, fiabilitate ridicată, consum redus de energie, etc.
Minusuri: nu are multe programe.

Bosch WAE20469BY poate ține locul oricărui model mai vechi deoarece e mai fiabil, dar și mai eficient. Poate că ușa mașinii putea fi mai mare pentru a încărca mai ușor cantitatea de rufe, dar și așa nu e o mașină cu capacitate foarte mare (peste 9 kg). Chiar și dacă luați în calcul în același buget, o mașină cu uscător incorporat, nu va usca aceeași cantitate, ci mai puțin decât spală.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu