≡ Meniu

Bosch NGU4155DE, plită cu alimentare pe gaz

Bosch NGU4155DE eo plită destul de fiabilă deoarece are un grătar realizat din fontă. Chiar dacă există multe plite mai ieftine și cu o alimentare similară nu toate sunt la fel iar grătarul nu e realizat din același material. Un alt aspect important e brandul, deoarece un brand cunoscut oferă o soluție mia fiabilă și dotările sunt corespunzătoare. Nu are un singur grătar ca la plitele arzătoarelor, ci două grătare și când o veți curăța mai ușor. Se poate observa că e mai lată decât altele deoarece are panoul de control în partea dreaptă și adâncimea e mai mică (depinde de blatul vostru din bucătărie și cum doriți să o puneți).

Dacă vreți un aragaz, atunci e suficient un buget mai mic deoarece la incorporabile trebuie să țineți cont că aduc ceva în plus și la aceasta e nevoie și de un cuptor incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch NGU4155DE, plită cu alimentare pe gaz

Alimentarea cu gaz e clasică dar are și o alimentare electrică pentru arzătoare. La aceste plite, aprinderea e integrată astfel că nu veți găsi un buton dedicat ca la aragazuri. Are 4 zone de gătit (arzătoare) și puterea diferă în funcție de dimensiunile arzătorului. Bineînțeles, arzătoarele au siguranță care presupune că alimentarea e întreruptă când se stinge flacăra. Arzătorul mare e destul de puternic – 3 kW, iar restul sunt de 1 kW li 1.7 kW.

Suprafața plitei e realizată din oțel inoxidabil și finisajele sunt pe culoarea inox, evident. Dimensiunile nișei sunt de 3.3 cm înălțime, 56 cm lățime și 49 cm adâncime. Acestea vă sunt de folos la instalare, iar dimensiunile plitei sunt ceva mai mari.

Plusuri: grătar din fontă, aspect plăcut, fiabilitate, randament ridicat, ușor de folosit și prețul său.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch NGU4155DE e de recomandat pentru cei care au un cuptor cu lățime de 60 cm (se potrivesc). Nu cred că veți alege un cuptor pe gaz deoarece nu sunt așa de multe modele și cele electrice încălzesc mai bine și rezultatele sunt mai bune. Eu consider că prețul acestei plite e justificat de calitatea materialelor folosite dar și de aspectul său. Unele caracteristici sunt oarecum standard, deci nu mai trebuie menționate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu