≡ Meniu

Bosch PBH6B5B60, plită incorporabilă cu aprindere electrică

Plita incorporabilă Bosch PBH6B5B60 e una destul de accesibilă și care arată foarte bine. Designul său e ceva mai elegant datorită grătarului său și butoanele sale au și ele un design plăcut. Aprinderea unui arzător se face ușor prin apăsare și rotire, adică are aprindere la o singură mână (adică nu e nevoie de ambele mâini). Vasele pot fi mutate ușor de pe un arzător pe altul datorită formei grătarului. Deasemenea, se poate observa că acel grătar e împărțit în două pentru a ușura curățarea arzătorului.

Ca și alternative aș putea enumera destul de multe plite dar nu toate arată la fel de bine și nu cred că oferă un arzător Wok. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch PBH6B5B60, plită incorporabilă cu aprindere electrică

Siguranța e prezentă mai la toate arzătoarele, astfel că, alimentarea e oprită odată ce flacăra se stinge. E o dotare standard și care nu ar trebuie să lipsească (plitele electrice au funcție de deconectare automată ori de detectarea automată a vaselor). Arzătoarele sunt diferite iar cel mare e cu un inel de ardere suplimentar – Wok. Astfel, puterea e ceva mai mare la acesta – 3.3 kW, dar nu diferă cu mult față de un arzător mare clasic.

Cam toate plitele pe gaz oferă același tip de panou de control doar că poate fi așezat și în partea frontală. Indiferent unde e poziționat acționarea lor e destul de simplă. La instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei atunci când decupați din blat.

Plusuri: are arzător Wok, finisaj elegant, aprindere electrică integrată, fiabilă și performantă.
Minusuri: nu găsesc.

Bosch PBH6B5B60 e o alegere destul de accesibilă și chiar dacă există unele plite mai ieftine, nu prea aș alege orice model deoarece nu toate au aprindere electric ca la acesta, ci la ca aragazuri (necesită ambele mâini). Nu oferă cine știe ce funcții dacă e să comparăm cu o plită electrică dar randamentul e mai mare la acesta de aceea nici nu aș alege una pe gaz. Dacă nu dispuneți de alimentarea cu gaz atunci optați pentru o plită electrică cu inducție care costă poate și dublu, dar are un randament ridicat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu