≡ Meniu

Bosch PCH615B90E, plită pe gaz cu arzător Wok

Plita incorporabilă Bosch PCH615B90E e destul de populară deoarece în acest preț veți avea un model elegant cu arzător Wok, panou de control simplu și randament ridicat. Bineînțeles, randamentul ridicat e dat de tipul de alimentare, iar în cazul acesta e vorba de gaz. Are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere electrică al arzătoarelor care nu e standard, ci e la o singură mână. Cu alte cuvinte, veți aprinde destul de ușor arzătoarele și nu e nevoie de un buton suplimentar.

Aceasta arată destul de bine pe orice blat deoarece aparatele pe inox se asortează cu orice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch PCH615B90E, plită pe gaz cu arzător Wok

Dacă sunteți mulțumiți de performanțele unei plite pe gaz, dar vreți un arzător mare mai puternic, atunci e nevoie de un arzător Wok. Acesta are o putere de 3 kW doar că nu e cel mai puternic arzător Wok de pe piață. Sincer, nu e nevoie de mai mult dacă nu gătiți în stil asiatic ci gătiți doar pentru o familie numeroasă.

Panoul de control e poziționat în partea din față unde e și mai la îndemână, iar acesta îl puteți folosi doar cu mâna dreaptă. Are arzătoare de mărimi diferite și cel de lângă panoul de control e cel mic, e și normal să fie așa pentru a nu atinge un vas mare din greșeală. Oalele din inox arată foarte bine pe această plită, iar cuptorul ales poate fi pe inox/negru. Chiar și cu o astfel de plită, veți avea suficient spațiu pe blat.

Plusuri: oferă randament ridicat, are arzător Wok, preț atractiv, fiabilitate ridicată, ușor de folosit.
Minusuri: nu am găsit la un așa preț.

Toți cei care au ales Bosch PCH615B90E sunt mulțumiți de alegere, dar întotdeauna există o variantă ceva mai avansată, doar că mulți dintre voi nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un astfel de aparat. Nu face parte dintr-un pachet promo, dacă vă gândiți să alegeți un pachet promo, dar mai bine alegeți ce aparate vă doriți și nu optați pentru pachetele promo recomandate (poate vă place cuptorul și nu vă place plita sau invers).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu