≡ Meniu

Bosch PIA611B68E, plită elegantă și cu multe funcții

Plita electrică Bosch PIA611B68E nu poate fi comparată cu o plită clasică deoarece are tehnologii moderne, funcții destule și un panou de control modern. Când alegeți o plită e foarte important cum arată, apoi randamentul oferit. randamentul e dat de tipul de alimentare dar și de cât de puternic e acel sau acele arzătoare. În general, arzătoarele puternice dau un randament mai bun iar cele pe gaz stau cel mai bine la acest capitol. EI bine, există și plitele cu inducție iar cea de jos e una dintre acestea. Singurul dezavantaj oferit de acestea e acela că nu sunt ieftine, iar randamentul lor depășește cel al plitelor pe gaz.

Dacă vi se pare cam scumpă, există și plite cu inducție mai ieftine dar nu veți beneficia de același funcții ori zone de gătit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch PIA611B68E, plită elegantă și cu multe funcții

Alimentarea electrică poate fi de folos pentru cei care nu mai vor o butelie cu gaz în bucătărie. Deci se va economisi puțin spațiu, iar pentru instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei. Spre deosebire de un aragaz, cu incorporabile veți câștiga spațiu iar plita aragazurilor e mai îngustă deci nu puteți pune multe vase sau mase de dimensiuni mari ca și pe această plită electrică.

Are 4 arzătoare care sunt de 2 dimensiuni: două mici de 1.4-18 kW și normale de 1.8-2.5 kW. Deci arzătoarele nu sunt la fel ca și la alte plite. Panoul de control e poziționat frontal și are butoane touch (sensitive). Funcțiile și dotările sale oferite sunt: quickstart, indicator căldură reziduală, timer, restart, booster și powermanagement. Suprafața plitei e din sticlă vitroceramică și e de culoare neagră. Sunt foarte rare plitele cu sticlă de altă culori.

Plusuri: zone de gătit mari, panou de control ușor de folosit, randament mare, funcții suplimentare, fiabilitate și eleganță.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Bosch PIA611B68E are arzătoare normale destul de puternice, care pot fi comparate cu arzătoarele mari de la alte plite. Plitele electrice clasice funcționează diferit, la acesta doar vasul se încălzește iar acel vas trebuie să fie din inox. Astfel suprafața plitei se pote curăța imediat după ce o folosiți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu